Hotell i Catania

Hotel Stesicorea

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Stesicorea ligger på Piazza Stesicoro i det livliga centrum i en av Siciliens mest hektiska storstäder. Härifrån är man bara några få steg från den vackra via Etnea och till kvarterets gatumarknad som är öppet alla dagar utom söndagar. På en kort tur på 10 minuter kommer man till torget Piazza Duomo. I de närliggande gatorna finner man flera matställe, bl.a. runt om hörnet där man finner Trattoria del Cavaliere, som är stängd onsdagar.

Ät gärna frukosten på rummet

Vid hotellet finns det dessutom möjlighet att parkera på offentliga parkeringsplatser eller i parkeringshuset på Via Cosentino. På hotellet finns det 24-timmars reception (på 3:e våningen utan hiss), bar och internet point. Rummen ligger antingen på 3:e eller 4:e våningen och vänder ut till torget Piazza Stesicoro eller mot den inre och lite tristare innergård. Vid receptionen serveras det frukost och det ska sägas att platsen är ganska trång, men man har möjlighet att ta med sin frukost in på rummet.

Rum i klassisk stil

Hotellets rum är rymliga och inredda i klassisk stil. De är alla utrustade med aircondition, internet-uppkoppling, telefon, TV, minibar och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. De flesta rum har en smal altan där man dock inte kan sitta.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Rekommendationer till dig

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map