Semesterbostäder & hotell i Castelmola

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Castelmola - eller Castermula som den lokala befolkningen säger är en vacker by som präglas av en enastående utsikt över havet och vulkanen Etna. Byn ligger rakt ovanför välkända Taormina som har ett livligt centrum med butiker, matställen och andra nöjen.

Det råder ett speciellt lugn i Castelmola, vilket bäst upplevs på byns små gator, gränder och torgplatser. Det finns ett litet men trevligt utbud av små mysiga matställe, vinbarer och enstaka affärer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Till Castelmola kommer man för att uppleva det äkta Sicilien. På behagligt avstånd från turistmassorna men ändå på ett behagligt avstånd för att kunna få det bästa av två världar. För lika skönt som det kan vara att uppleva det sicilianska "lugnet", kan det vara trevligt att krydda sin vistelse i hektiska Taormina eller Giardini di Naxos.

Castelmola som ligger strategiskt fint på Siciliens nordöstkust är även en fin utgångspunkt för utflykter till öns sydöstra del med den spännande staden Siracusa och vindistriktet Avola - precis som till barokstäderna Ragusa, Modica och Scicli. Är man naturintresserad ligger både Iblei-bergen och Nebrodi-bergen inom räckhåll för en trevlig dagsutflykt.

 
 

Populärt på Sicilien

search map