Semesterbostad i Castellammare del Golfo på Sicilien

Balconi Belmare

Arancio:uppehållsrum Stranden vid Balconi Belmare Limone: badrum Arancio:sovrum Limone: utsikt från balkongen Arancio:kök Limone: sovrum Limone: kök Limone: uppehållsrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Drömmen om en exotisk semester på Sicilien går i uppfyllelse i Castellammare del Golfo. Staden lever av allt annat än turism: här finner du inte souvenirbutiker överallt utan äkta verkstäder, bagare där du också får den lokala busiate-pasta och riktigt goda och genuina matställe där du kommer sitta bordet bredvid lokalbefolkningen och njuta av den lokala maten.

Rymliga och fräscha lägenheter med kik mot havet

Lägenheterna blev nyrenoverade 2009 och ligger på andra och tredje våningen (finns inte hiss). De är båda utrustade med aircondition och TV. Från uppehållsrummet och från balkongen har man utsikt över havet som är bäst från den översta lägenheten. Lägenheterna är utmärkta för par men fungerar även för en barnfamilj med två (små) barn, så länge de kan sova i bäddsoffan - i hallen finns det gott om plats för barnvagnar.

Läs mer om Balconi Belmare

Lägenheterna på Balconi Belmare

Tvårumslägenheten Arancio med 2/4 sovplatser (3:e vån.)

Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn) och kokvrå samt utsikt över havet, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Limone med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn) och kokvrå samt utsikt över havet, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Rekommendationer till dig

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populärt på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos

search map