Villa i Castelbuono på Sicilien

La Casa delle Sorelle

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På gården Agriturismo Bergi finns det ett självständigt hus som ligger på en utsiktspunkt över poolen som delas med övriga gäster som bor på gården. Huset vänder dock mot dalen och inte över poolområdet, som ligger få steg nedanför kullen. Man kan komma ner till poolen genom en behaglig stig eller via några trappor genom frukt och olivplantagen.

Köp gårdens egna produkter

Huset uthyres helt till de resenärer som önskar att bo med självhushåll och bo tillsammans - men gärna vill ha möjlighet för att laga egen mat, eller äta på restaurangen som ligger sidan om. När det gäller inköp så kan man antingen köpa gårdens egna varor, eller köra in till Castelbuono där det finns ett fint urval av butiker, slaktare och supermarket.

Hus med 6/10 sovplatser:
- Från terrassen ovanför entrédörren går man in i ett rymligt kök med matplats och öppenspis. Härifrån kommer man via en dörr vidare till en nattavdelning med tre stora rum, varje med eget badrum med toalett och dusch. Två av dessa rum har plats för upp till fyra gäster, då det finns en dubbelsäng och två extra sovplatser på ett loft. Det tredje rummet har plats för två personer. Rummen är vidare utrustade med aircondition och TV men inget av dem har direkt utgång till trädgården eller balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Rekommendationer till dig

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map