Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Indipendenzia

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna rustikt inredda villa ligger med en god placering på Torre delle Stelle och från den härliga trädgården har man en fin utsikt över havet och solnedgången. Dessutom är man endast 2 kilometer från matställe och inköpsmöjligheter och 800 meter från stranden.

Magnifik pool och utsikt

För att vara en privat villa för 8 personer så är poolen stor! Den mäter nämligen hela 13 x 6 meter och ligger nedanför terrassen med fin utsikt över havet. Invändigt har villan inte lika mycket att skryta med då den är ganska rustikt och enkelt inredd. Dock finns det ett stort och välutrustat kök så man utan problem kan laga mat åt hela sällskapet.

Villa med 8 sovplatser:
- Villa mäter ca. 250 m² som är fördelade på två våningar. På första våningen finner man ett stort kök med 4 kokplattor, microvågsugn, kyl och frys samt matplats, vardagsrum, toalett samt sovrum.

På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt samt 2 badrum med toalett och dusch. Av andra faciliteter kan vi nämna tvättmaskin, utomhus dusch och grill.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Sara

Quartu Sant'Elena, Sardinien

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Villa Ruchetta

Alghero, Sardinien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map