Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Villa Fiorita

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Fiorita är en del av semesterresidenset Le Canne och ligger ca. 700 meter från staden och 600 meter från den berömda La Cinta stranden där det finns möjlighet att hyra parasoller och solstolar. I centrum finner man inköpsmöjligheter, caféer och matställe.

Inhägnad trädgård

Villa Fiorita är omgiven av en frodig trädgård där det finns 6 lägenheter som delar den gemensamma grillen. Vidare finns det en parkeringsplats per lägenhet. Husdjur accepteras mot betalning.

Lägenheter med egen terrass

På Villa Fiorita finns det fyra lägenheter på första våningen och två på andra. De är alla fint inredda och varje lägenhet är utrustad med TV och tvättmaskin. Varje lägenhet har en extra utomhusdusch som är nyttig att använda när man kommer tillbaka från stranden. Varje lägenhet har dessutom en egen privat veranda med bord och stolar.

Lägenheterna på Villa Fiorita

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första vån. med terrass)

Dessa fyra lägenheter ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessutom är de utrustade med privat terrass med bord och stolar varifrån man kommer ut till trädgården.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (andra vån. med terrass)

Dessa två lägenheter ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessutom är de utrustade med privat terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Maria Teresa

San Teodoro, Sardinien

Le Canne

San Teodoro, Sardinien

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map