Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Terrazze Lu Fraili

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazze Lu Fraili ligger i lugn omgivning ca 4 km från San Teodoro över halvön Puntaldia. I de små samhällena Puntaldia och Lu Fraili hittar du små livsmedelsbutiker och restauranger, men för ett större utbud av butiker och matställen ska du till själva San Teodoro.

Kringliggande aktiviteter

Intill halvön Puntaldia finns det möjlighet att spela golf (Golf Club Puntaldia, 18 hål). På stranden som ligger ca 1,8 km härifrån finns det möjlighet att hyra parasoll och solstolar, men även trampbåtar och båtar. Gästerna i lägenheterna delar trädgård, men varje lägenhet råder över egen uteplats samt en övertäckt parkeringsplats.

Lägenheterna

Lägenheterna är nybyggda men enkelt inredda. De har alla panorama utsikt (som naturligtvis är mer panoramisk på andra våning). De råder alla över tv och tvättmaskin samt övertäckt terrass med trädgårdsmöbler (bord och stolar) Det finns parkeringsplatser intill husen.

Lägenheterna på Terrazze Lu Fraili

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första vån. med terrass)

Lägenheterna ligger på första våning och består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. De har dessutom tillgång till privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (bottenvån. med terrass)

Lägenheterna ligger på första våning och består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. De har dessutom tillgång till privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (andra våningen med terrass)

Lägenheterna ligger på andra våning och består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. De har dessutom tillgång till privat terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Le Canne

San Teodoro, Sardinien

Villa Fiorita

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Residence Citai

San Teodoro, Sardinien

Residence Oasi

San Teodoro, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map