Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Appartamenti Il Faro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Il Faro ligger endast 200 meter från stranden La Cinta och ca. 1 km från stadens livliga centrum. I staden finns ett stort urval av inköp och shoppingmöjligheter samt åtskilliga restauranger och caféer.

Nybyggda lägenheter med egen terrass eller veranda

Vi pratar om nybyggda lägenheter som ligger i närheten av både stranden och stadens tennisbanor. Varje lägenhet råder över egen parkeringsplats, uteplats med bord och stolar och är utrustade med tvättmaskin samt TV. Aircondition kan fås mot betalning av tillägg men endast i tvårumslägenheterna. Lägenheterna på andra våningen har alla terrass med trädgårdsmöbler, medan de på första våningen har en privat, möblerad veranda, varifrån man har direkt tillgång till trädgården.

Lägenheterna på Appartamenti Il Faro

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (förstavåning med veranda)

Lägenheterna ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från lägenheten finns det utgång till veranda med trädgårdsmöbler (bord och stolar) och direkt tillgång till trädgården.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (andra vån. med terrass)

Lägenheterna ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från lägenheten är det utgång till terrassen med trädgårdsmöbler (bord och stolar).

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (första vån. med veranda)

Lägenheterna ligger på första våningen men kan vara fördelade på två våningsplan med ingång på första våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Från lägenheten finns det utgång till en privat veranda med trädgårdsmöbler (bord och stolar) och direkt tillgång till trädgården. Dessa lägenheter har ej aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Rekommendationer till dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Residence Oasi

San Teodoro, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map