Semesterbostäder & hotell
i Porto Rotondo

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Hämtar innehåll

Strandparadis med kristallklart hav

Porto Rotondo är ett sant paradis för strandälskare. Byn bjuder på flera restauranger, barer och festliga nöjen. Här ligger flera fantastiska stränder som alla är värda ett besök.
Hitta hotell eller semesterbostad
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Hur många personer?
 

Kändistätt om sommaren

Porto Rotondo är säkerligen av de mest kända städerna på Sardinien tillsammans med Porto Cervo, dessa städer är framförallt kända för alla de kända personer - allt från fotbollsspelare till skådespelare som årligen kommer hit framför allt om sommaren.

En tvättäkta badort

Porto Rotondo byggdes i slutet av 1960 talet och har gått från att vara en enda byggnad till att nu kunna ha upp till 32 000 besökare under sommarmånaderna. Här kan man äta gott och staden erbjuder mycket nöjesliv, det finns även en massa vackra stränder som alla är väl värda ett besök.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populärt på Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo

Med endast ca. 100 meter till den härliga Marinella bukten som bjuder på fina sandstränder är det svårt att inte vilja bo på Il Borgo di Punta Marana. Här får du och familjen sol och bad för hela slanten.

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo

Drömmer du om att ta med familjen på en oförglömlig badsemester på Costa Smeralda? Residence Stella di Gallura ger dig i så fall alla förutsättningar: pool och barnpool, gångavstånd till stranden och lägenheter med egen uteplats.

Hotel La Margherita

Alghero

Centralt placerat hotell precis utanför Algheros gamla stadsdel. Kommer du i bil parkerar du i hotellets garage. Enklare blir det inte. Gå till centrum som sprudlar av liv och rörelse.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk