Semesterbostad i Costa Paradiso på Sardinien

Appartamenti Belvedere

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna Belvedere ligger på en utsiktspunkt i natursköna Costa Paradiso i en fin välskött villa varifrån man har en underbar panorama utsikt från Asinara-bukten till den franska ön Korsika.

Här får du skön natur och egen uteplats

Alla lägenheter har privat uteplats med bord och stolar och är enkelt möblerade. Här bor man i den exotiska naturen med fina möjligheter för att koppla av samtlidgt som har endast 1,5 km till havet. I området Costa Paradiso finner man flera restauranger och barer och endast 700 meter från villan finner man den lilla byn med bageri, mataffär, restaurang mm.

Lägenheterna på Appartamenti Belvedere

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av ett enkelt rum där man har inrett ett uppehållsrum med kokvrå, nattområde med två sovplatser samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en terrass på ca. 5 m² med bord och stolar samt havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med två sovplatser samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en terrass på ca. 15 m² med bord och stolar samt havsutsikt.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en terrass (ca. 15 m²) med bord och stolar samt havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Citai

San Teodoro, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Rekommendationer till dig

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

search map