Hotell i Castelsardo på Sardinien

Hotel Pedraladda

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Badsemester på Sardinien är en självklarhet men det kan vara svårt att hitta en trevlig och genuin stad längs med kusten då sarderna är lokala bönder som först sökte sig till kusten under 1990-talet. Castelsardo är undantaget och den är värd att uppleva. Hotel Pedraladda ligger endast 600 meter från centrum och ca. 50 meter från sandstranden.

Härlig utsikt över Asinara-bukten

Från hotellets härliga solterrass där man placerat poolen (13 x 20 m) med barnpool har man en fin utsikt över staden och Asinarabukten. På detta 3* hotell finner man reception, bar, wi-fi internet-uppkoppling (endast i receptionsområdet) och två restauranger varav den ena med fin terrass med panorama utsikt över kustlinjen.

Underhållning för alla

I högsäsongen från ca. mitten av juni till mitten av september arrangeras det diverse former av underhållning på hotellet: acqua-dance, latinamerikanska danskurser, miniclub för barn över 3 år och kvällsunderhållning med musik och show.

Komfortabla rum

Hotellets 112 rum är alla utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, aircondition och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Mot ett något högre pris är det möjligt att få rum med balkong som vänder mot havet.

Läs om rummen på Hotel Pedraladda

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Hotel Cala Reale

Stintino, Sardinien

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt på Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

search map