Hotell i Bitti på Sardinien

Hotel Su Lithu

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Standardrum Superiorrum Superiorrum
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Sardiniens vackra kust är svår att lämna utan att få dåligt samvete, men vill man uppleva öns befolkning och deras äkta gästfrihet är det ett måste att köra upp i bergen i närheten av Nuoro, där legenden säger att det är lite farligt men erfarenheten visar att det bara är vackert och härligt.

Hängande över staden

Hotel Su Lithu ligger på en utsiktsplats över byn Bitti vars trevliga tak ligger nedanför hotellets balkonger när man njuter av utsikten mot dalen. Från hotellet kan man enkelt och snabbt gå ner till byn där man kan roa sig på det lokala caféet medan lokalbefolkningen spelar kort eller diskuterar den senaste fotbollsmatchen.

Byhotell med pool i lugna omgivningar

Vill man koppla av och njuta av den vackra naturen vid hotellet finns det en skön pool med terrass och solstolar. Från poolen till baren är det få steg och det finns goda möjligheter att sitta i solen eller skuggan. En sann oas...

Restaurang och återerövring av traditionens recept

Väljer man en vistelse här ska man inte förvänta sig att finna klassisk lasagne eller wienerschnitzel till middag. Hotellets restaurang har en stolthet i att finna lokala recept och ingredienser och presentera dem för en internationell publik. Från bröd till pasta till de lokala pålägg, utstrålar allt historia och kvalitetsmedvetande. Vinlistan är till skillnad från andra sardiska städer stor nog för att prova viner med olika egenskaper från ön. Mot förfrågan för små sällskap är det möjligt att anordna matlagningskurser och vinprovningar i den mysiga loungen med öppen spis ovanför restaurangen. Ifall ni väljer halvpensionstillägg får ni serverat en 4-rättersmeny bestående av antipasti, förrätt, huvudrätt och dessert.
PS: In-Italias inspektör på plats åt tyvärr endast en kväll på hotellet då han skulle vidare nästa dag, men kommer tillbaka så snart det finns möjlighet!

Värdparet

Hotellet ägs och drivs av värdarna Dario och Susanna. Dario föddes på Sardinien och är otroligt stolt över öns kultur och hantverk. Han tar hand om gästerna i reception och hotellets underhåll. Han träffade Susanna, när de båda bodde i London: Hon kommer från Spanien, sommelier (vinkännare) och förvaltar hotellets utmärkta restaurang. Ett trevligt och behagligt par som verkligen älskar sitt hotell och det hörn av världen som de lever i. Det säger sig själv att de båda talar väl engelska.

Rummen

Hotellrummen vänder antingen mot dalen och byn eller bergen. Väljer man ett rum mot byn kan man njuta av det vackra ljuset vid soluppgången - men om man föredrar att sova länge är det en bra idé att välja ett rum mot berget. Alla rum är bekvämt inredda - In-Italia har valt att förmedla de rum med stor balkong med bord och stolar. Förutom de 16 standardrummen finns det två superior-rum vars inredning är mer och raffinerade. Dock får man inte en större balkong, utan endast badkar med dusch i stället för en vanlig dusch. Alla rum, både standard och superior rum är utrustade med aircondition, minibar, wi-fi, förvaringsbox, satellit-TV och privat badrum / toalett.

Värt att veta

Hotellet har också flera terrasser och ett hörn där man kan dra sig tillbaka och njuta av naturen i lugn och ro, eftersom dess publik huvudsakligen består av vuxna på jakt efter det autentiska Sardinien. Man ska dock vara medveten om att arrangemang kan förekomma i restaurangen och i de två bankettsalarna som ligger under restaurangen. Det är dock inte ett hotell där man stojar och stimmar långt ut på natten.

Läs om rummen på Hotel Su Lithu

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Su Gologone

Oliena, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Hotel La Bitta

Arbatax, Sardinien

Rekommendationer till dig

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map