Semesterbostad i Arbatax på Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Bar Lekplats Terrass till en av lägenheterna i residensdelen Lägenhet i Residence Lägenhet i Residence Lägenhet i Residence Privat pool till de fem superior lägenheterna i Villa Terrass till en av lägenheterna i Villa Superior lägenhet i Villa Superior lägenhet i Villa Superior lägenhet i Villa
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Barnvänliga Residence Borgo degli Ulivi mitt i Arbatax ligger endast ca. 1 km från närmaste sandstrand och ca. 700 meter från hamnpromenaden. De 35 lägenheterna har dessutom alla aircondition och privat terrass eller uteplats, så du kan koppla av ordentligt.

Välskött och presentabelt semesterresidens - nära sandstranden

Detta är utan tvekan tal om ett fint ställe, som arkitektoniskt passar fint in i lokalmiljön. Vi har valt att tilldela stället 4 solar på bakgrund av den fina utstrålning och efterfrågade faciliteter som pool, barnpool, jacuzzi och privata terrasser, medan standarden av själva lägenheterna är något enklare. Det är endast ca. 700 meter ner till hamnen och promenaden där man finner de kända röda stenformationerna Le Rocce Rosse di Arbatax, medan det är ca. 1 km till den andra sidan av Arbatax och bostadskvarteret och sandstranden vid Porto Frailis. Söker man lite mer handelsliv ligger grannstaden Tortolí endast ca. 4 km bort. Till sist ligger de mycket vackra stränderna vid Lido di Orrí endast ca. 8 km bort. Dessutom ligger två andra strander Spiaggia di San Gemiliano och Spiaggia di Basaura endast ca. 1 km bort.

Pool, barnpool - och andra fina faciliteter

Styrkan på detta ställe förutom det varm och välskötta uttrycket är utan tvekan poolområdet med alla de exotiska medelhavsplanter som t.ex. bananpalmer och rosmarinbuskar. Poolen och barnpoolen ligger åtskillt från varandra och har båda en behaglig storlek - barnpoolen är på hela 45 m². Det finns även jacuzzi. Här får man känslan av att bo i ett oasliknande minisamhälle. Förutom pool finner man även parkeringsplats (gratis), garage (mot betalning), mountainbikes (hyra mot betalning), lekplats för de minsta och tvätteri med två tvättmaskiner.

Vackert och skönt - även invändigt

Vänder man blicken invändigt möter man en reception och barområde där man också kan tillköpa frukost. Närmaste restauranger finner man på det 4* grannhotellet, och annars finns det flera matställe inom 1 km. Dessutom finns det hiss och wi-fi på hela området.

Välinredda och välutrustade semesterlägenheter

Det finns ungefär 30 två-och trerumslägenheter och de är alla belägna på bottenvåningen eller på första våningen. Varje lägenhet har en egen terrass eller trädgård. Kokvrå består av kylskåp, 4 kokplattor och skandinavisk kaffekokare. Lägenheterna är också utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox och wi-fi. OBS: Tre av standard lägenheterna ligger strax utanför den låsta området, utan direkt anknytning till stället, medan de fem trerumslägenheterna superior är av högre standard (nästan lite exklusiva) och ligger i en villa ca. 100 meter bort.

Läs om lägenheterna på Residence Borgo degli Ulivi

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residenza Petrera

Muravera, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt på Sardinien

search map