Agriturismo i Arbatax på Sardinien

Agriturismo Su Canonigu

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Stranden Basàura ca. 700 m bort Gårdens apelsinplantage Vy över den privata fruktplantage Reception Restaurang Bar Terrass till ett av rummen Stranden som ligger ca. 15 min. promenad bort Gemensam terrass Gemensam terrass ut till trädgården - här kan man äta sin frukost Utsikten över apelsinlunden
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Su Canonigu är ett utmärkt matställe där gårdens grund breder ut sig över hela 15 hektar med både pool och fruktplantager. Stranden ligger endast ca. 700 meter bort medan det är smått 2 km till både stadsdelen Porto Frailis och till hamnen i Arbatax där man finner de legendariska röda klippformationerna Le Rocce Rosse.

Traditionellt sardiskt matställe med egen fruktplantage

Här härskar den goda sardiska stämningen både i konsten, i inredningen med antika möbler och i köket. Fler tungor och smakslökar säger att man äter gott här. Även om man bor nära havet serveras det flera grillade kötträtter. Halvpension kan tillväljas mot betalning på plats (se prislistan). Restaurangen är dock endast öppen på förfrågan (dvs. inte nödvändigtvis varje dag). Det kan beställas bord vid ankomst – och alltså inte förbeställning hemifrån. Närmsta restaurang utöver ligger ca 250 bort och övriga i bostadsområdet Porto Frailis och i själva Arbatax (ca. 2 km). Restaurangen används även som frukostmatsal där frukosten serveras vid bordet. På den enorma ägendommen odlas det mestadels citrusfrukter, fikon och ett hav (rättare sagt en trädgård) av grönsaker. Även bi får plats på gården då man producerar honnung. Råvarona används storstilat i köket och förutom honnung producerar man både marmelader och fruktjuice som även säljs till gästerna. Som gäst på gården har man fri tillgång till köksträdgården för självplock av årstidens frukt och grönt.

De blöta element: pool och hav

Poolen är fint anlagd i trädgården med utsitkt till fruktplantagerna. Palmerna och terracottakrukorna ger karaktär medan parasollerna och solstolarna ger bekvämlighet. Det finns också en separat jacuzzi och toalett. Agriturismo Su Canonigus stora grund sträcker sig helt ner till den inbjudande stranden Basàura där de har en separat campingplats. Det är ca. 700 meter som går på gårdens privata grund antingen till fots eller på de cyklar som går att låna gratis på gården. Önskar man kör ner finns det en alternativ extern väg som är lite längre. Stranden är offentlig och ligger fint avskillt vilket gör att den aldrig är överfylld. Sanden klassas som semifin i förhållande till övriga stränder på Sardinien.

Allt vad du behöver

Invändigt radar faciliteter upp sig i form av reception, bar, wi-fi, uppehållsrum med öppen spis samt kombinerat bibliotek med biljardbord. Utomhus finns det gratis parkering, en välplanerad trädgård och dessutom tennisbana nere vid campingplatsen ca. 700 meter bort.

Rummen på Agriturismo Su Canonigu

Rum på 2:a vån. med terrass mot fruktplantagen (inkl. frukost)

Dessa 4 rum ligger alla på andra våningen har egen möblerad terrass med utsikt över ställets fruktplantage. De är alla utrustade med aircondition, minibar eller litet kylskåp, wi-fi, lcd-TV med italienska kanaler samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns ej plats för extra säng i dessa rum.

Rum på 2:a vån. med terrass mot trädgården/vägen (inkl. frukost)

Dessa 4 rum ligger alla på andra våningen har egen möblerad terrass mot trädgården och vägen. De är alla utrustade med aircondition, minibar eller litet kylskåp, wi-fi, lcd-TV med italienska kanaler samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns plats för en extra säng i flera av rummen.

Rum på 3:a vån. med terrass (inkl. frukost)

Dessa 2 rum ligger båda på tredje våningen har egen möblerad terrass. Rummen blickar ut över gårdens fruktodlingar. De kostar lite mindre pga att utgången till terrassen är något obekväm, men själva terrassen är fin. Rummen är alla utrustade med aircondition, minibar eller litet kylskåp, wi-fi, lcd-TV med italienska kanaler samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Extra säng är ej möjligt.

Familjerum på 2:a vån. med terrass (inkl. frukost)

Detta familjen rum (ett) ligger på andra våningen har egen möblerad terrass. Rummet är utrustat med aircondition, minibar eller litet kylskåp, wi-fi, lcd-TV med italienska kanaler samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rumspriset inkluderar fyra personer.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Hotel L'Ulivo

Girasole, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map