Semesterbostad i Pettenasco i Piemonte

Lago d'Orta House

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Lägenheterna ligger i byggningarna till vänster om Hotel Il Giardinetto Utsikten från Villa Bin som ligger lite tillbakadraget Badbryggan framför Iris och Mimosa Villa Mimosa
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Semesterfirarens stora dilemma vid valet av övernattning är ofta om man ska välja ett hotell med en mängd faciliteter eller en lägenhet där man kan ha mer frihet med köksfaciliteter.

Restaurang och pool på grannhotellet

I en av dessa tre fina lägenheter med sjöutsikt kan man få två önskningar uppfyllda: lägenheterna har 3-rum med kök och har alla tillgång till samtliga av Hotel Il Giardinetto's faciliteter, med andra ord poolen med solstolar och parasoll och restaurang.

Rymliga lägenheter

Lägenheterna är rymliga och diskret möblerade, men har fina utomhusområden och en härlig utsikt ut över Ortasjön och berglandskapet i bakgrunden. Det kan förekomma en del trafikljud från den närliggande kystvägen som dock uppvägs av den fredliga utsikten till Europas renaste sjö. Notera att styrkorna vid lägenheterna helt klart ligger i utsikten, rymlighet och möjligheten att använda hotellets pool och andra faciliteter, medan själva standarden av möbler och inredning är under medel.

Klicka på de gröna länkarna för att se bilder av varje lägenhet.

Lägenheterna på Lago d'Orta House

Trerumslägenhet Villa Bin med 4+2 sovplatser

Trerumslägenhet på andra våningen med två dubbelrum, två badrum med dusch eller badkar, kök med ugn och fyra gasplattor, uppehållsrum med bäddsoffa för två (mot betalning) och satellit-TV. Lägenheten har en stor terrass/veranda med utsikt ut över Ortasjön.Villa Bin ligger lite tillbaka draget på den andra sidan kustvägen. Avståndet till Hotel Il Giardinetto är 50 m.

Trerumslägenheten Villa Iris med 4+2 sovplatser

Trerumslägenhet på 100 m² på andra våningen med två dubbelrum, två badrum med dusch eller badkar, kök med ugn och fyra gasplattor, vardagsrum med bäddsoffa för två (mot betalning) och satellit-TV. Lägenheten har en balkong med utsikt ut över Ortasjön. Villa Iris ligger vid sidan av Ortasjön, brevid Hotel Il Giardinetto's pool.

Trerumslägenheten Villa Mimosa med 4+2 sovplatser

Trerumslägenhet på 100 m² på första våningen med två dubbelrum, två badrum med dusch eller badkar, kök med ugn och fyra gasplattor, vardagsrum med bäddsoffa för två (mot betalning) och satellit-TV. Lägenheten har en balkong med utsikt ut över Ortasjön. Villa Mimosa ligger vid sidan av Ortasjön, brevid Hotel Il Giardinetto's pool.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Piemonte

search map