Semesterbostad i Neive i Piemonte

L'Aromatario

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Det röda rummet Frukostmatsalen Den stämningsfulla innergården Det blå rummet Det gula rummet Lägenheten Lägenheten Lägenheten
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta gamla stadshus från 1600-talet erbjuder tre rymliga och fina rum samt en trevlig lägenhet i en helt unik atmosfär. Dessutom en personlig och vänlig gästfrihet.

Det sköna vinlandskapet

Alba ligger endast ca. 12 km härifrån. Därutöver bjuder området på ett vackert och pittoreskt landskap med böljande kullar, inbjudande vinmarker, mäktiga borgar och vackra medeltisdbyar. Ta på upptäcktsfärd och hitta ditt eget smultronställe.

Slappa i trädgården

Frukosten serveras i den fina trädgården (när vädret tillåter det), eller i den stämningsfulla frukostmatsalen. Trädgården är trevlig och inbjuder till avslappning i lugn och ro. L'Aromatario erbjuder dessutom sina gäster att njuta av Langhe-distriktets fantastiska landskap uppe på den gemensamma solterrassen.

Smakfulla rum

De tre rummen är smakfullt inredda och har något romatiskt över sig. Det har alla badrum med toalett och dusch eller badkar. Rummen ligger i en historisk byggnad var moderna detaljer så som platt-TV och telefon inte passar in, varför man också valt bort dessa bekvämligheter för att få rummen att framstå som mer originella. Det gula och det blåa rummet vätter ut mot torgplatsen, medan det röda vätter mot trädgården.

Lägenhet i flera plan

Lägenheten har två rum och ett loft och är också den smakfullt inredd. På nedre våningen där man även kommer in finns uppehållsrum och det lilla köket. En spiraltrappa leder upp till sovrummet med dubbelsäng, badrummet med toalett och dusch samt från sovrummet tar man sig via en liten trappa upp till ett öppet loft. Lägenheten har en liten balkong som vänder ut mot Neives medeltidscentrum. Lägenheten är bäst för vuxna och lite större barn och inte för gångbesvärade då det kan vara besvärligt att ta sig upp för trapporna inne i lägenheten.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

B&B Duchessa Margherita

Vicoforte, Piemonte

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Rekommendationer till dig

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Populärt i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

search map