Semesterbostad i Monforte d'Alba i Piemonte

L'Anfiteatro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Lägenhet på första våningen Lägenhet på två plan med jacuzzi i sovrummet
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Önskar du en självständig och lyxig semester bör du inte missa dessa fina lägenheter endast ett par kilometer utanför den trevliga lilla vinstaden Monforte d'Alba med affärer, restauranger och ett historiskt centrum samt endast ca. 15 km från Alba.

Utsikt till vinlandskap

Här på L'Anfiteatro är man sin egen herre, omgiven av behagliga och lyxiga faciliteter. Utsikten från terrassen och balkongerna är oslagbar. Dagens dilemma, boendes här, är huruvida man ska tillbringa dagen vid poolen under solens varma strålar med en bra bok i handen, eller om man ska sitta på balkongen med ett glas gott rödvin från trakten och titta ut över horisonten, eller åka på utflykt till Alba, små historiska landsorter, borgar och slott eller lokala vinproducenter.

Nio moderna lägenheter av hög standard

Material, möbler, interiör och golv är allt av högsta kvalitet. De är moderna inredda med varma färger. Vid poolområdet finns det naturligtvis solstolar och parasoll, och utsikten är lika vacker härifrån som från lägenheterna.

Goda faciliteter som garage och hiss

På L'Anfiteatro är det möjligt att njuta av frukost som buffé. Detta behöver ni inte förboka utan endast meddela på stället dagen innan. Det hör ett privat rymligt garage till lägenheterna och dessutom finns det tillgång till ett litet träningscenter. L'Anfiteatro har vid ingången en fin och inbjudande hall och hiss, varifrån man smidigt tar sig upp på andra och tredje våningen. Lägenheten och poolen ligger ut till en landsväg.

Lägenheterna på L'Anfiteatro

Tvårumslägenhet för 3+1 personer på 1:a vån. med terrass (typ A)

Det finns 4 av dessa lägenheter på ca. 30 m² med direkt utgång till poolen. Från terrassen har man en fin utsikt utöver Piemontes kuperade landskap. Lägenheterna består av ett uppehållsrum med enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, liten kokvrå och badrum med toalett och dusch. De har dessutom wi-fi och flatscreen-TV med satellit-TV. I en av dessa lägenheter, som ursprungligen är till 3 personer, kan man dock sätta in en extra säng för ett barn till och med 11 år.

Tvårumslägenhet för 3 personer 2:a eller 3:e vån. med två balkonger (typ B)

Det finns 2 av dessa lägenheter på ca. 30 m² med hela två balkonger, varifrån man har en fin utsikt utöver Piemontes kuperade landskap. Lägenheterna består av ett uppehållsrum med enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, liten kokvrå och badrum med toalett och dusch. De har dessutom wi-fi och flatscreen-TV med satellit-TV.

Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)

Det finns 3 av dessa lägenheter på ca. 41 m² med två balkonger, varifrån man har en fin utsikt utöver Piemontes böljande landskap. Lägenheterna består av ett uppehållsrum med en dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, liten kokvrå och två badrum med dusch och ett jacuzzibadkar i sovrummet. En fin modern trappa i trä åtskiljer de två våningarna. De har dessutom wi-fi och flatscreen-TV med satellit-TV.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populärt i Piemonte

search map