Semesterbostad i La Morra i Piemonte

Agriturismo Risveglio in Langa

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Risveglio in Langa ligger mitt bland vinmarkerna nedanför staden La Morra. Omgivningarna präglas av böljande vinmarker så långt ögat kan nå och för den som önskar lugn och ro är detta ett utmärkt val.

I hjärtat av Langhe

Trots sitt läge på landet finner man en restaurang på gångavstånd och med bil är man endast få minuter från kända vinstäder som La Morra och Barolo. Med andra ord, du bor mitt i Langhe! I området finns det även flera faciliteter så som möjlighet för hästridning, tennis, golf, vandring och kommunal swimmingpool.

Vinproducerande son

Familjen Veglio som äger och driver stället producerar inga stora mängder vin men den unge och ambitiöse sonen Alessandro har sedan 2005 med hjälp av vingårdar i området börjat experimentera och framställa vin. Resultaten var utmärkta och idag är han stolt att presentera och erbjuda gästerna att ta del av hans goda viner.

Hemtrevliga lägenheter i lantlig stil

De 5 lägenheterna är alla inredda i lantlig stil med modern komfort i form av aircondition och satellit-TV. Det finns gratis parkering samt en stor gemensam trädgård med bord och stolar och inte minst fin utsikt över landskapet och mot La Morra.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser
- De två enrumslägenheter består av uppehållsrum med kokvrå med två kokplattor, mikrovågsugn, satellit-TV, dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
- De tre tvårumslägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå med två kokplattor, mikrovågsugn, satellit-TV, sovrum med dubbelsäng och möjlighet för en extra säng samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng så man bor totalt 4 personer (mot tillägg).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

La Ca' d'Olga

La Morra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Piemonte

search map