Agriturismo i Gabiano i Piemonte

Ca' Villa Club Agriturismo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Loungeområde med fåtöljer Den smakfullt inredda restaurangen Kockens färdigheter får det att vattnas i munnen Aktiv semester Ca' Villa Club Agriturismos egna produkter
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Ca' Villa Club Agriturismo ligger i närheten av Po-flodens naturreservat Parco Naturale del Fiume Po, sevärda medeltidsborgar, små landsbyar som t.ex. Moncalvo d'Asti och ett pittoreskt landskap med vinmarker i långa rader samt skogar så långt ögat når i ett område som ännu betraktas som "oupptäckt".

Modern design möter historisk charm

Ca' Villa Club öppnade 2005 och detta gamla lantställe är fint renoverat och inrett i modern anda med stor respekt för det historiska som visar sig både i rummen och gemensamma utrymme. Här finner man fina utomhusområden med pool och stämingsfulla terrasser i den tillalande trädgården. Från trädgården kommer man på kort tid till den närliggande kyrkan och medeltidsborg.

Gårdens produkter och vinprovning

Ca' Villa Club är en agriturismo, alltså ett lantställe som utöver att erbjuda inkvartering också odlar egna produkter. Här har man specialiserat sig på honung och hasselnötter som är typiska produkter i regionen Piemonte och framförallt i Monferrato distriktet var Ca' Villa Club ligger. Ca' Villa Club arrangerar också vinprovning med piemontesiska viner, antigen på stället eller på någon av de tre intill liggande vingårdarna Castello di Gabiano, Cantina Iuli eller Tenuta la Tenaglia.

Smaka på Piemonte i restaurangen

Gårdens egna restaurang är uppskattad av både övernattande gäster som lokalbefolkningen. Här serveras mestadels lokala rätter, där du bl.a. kan smaka på tajarin (piemontesisk pasta), kanin, fasan, risotto, svamp, tryffel och ostar. Du kan njuta av måltiderna såväl ute som inne. I cantinan där vinprovningar äger rum är det möjligt att boka bord för att inta sin middag i en stämningsfull och helt privat miljö (ska bokas på plats). Skulle ett restaurangbesök utanför gården vara av intresse finner du två restauranger inom 1,5 km.

Kombinera aktiviteter med avkoppling

I gläntan nedanför huvudbyggnaden samt på behagligt avstånd från rummen finner du den stora fina poolen, en volleyboll bana och en tennisbana. På gården finns dessutom ett litet gym, wellnesscenter (med massage, turkiskt bad och bastu), mountainbikes och ridning. Några av aktiviteterna är mot tillägg. På andra våningen i huvudbyggnaden finner du ett stämningsfullt uppehållsrum med öppen spis, TV och både fåtöljer och soffor som inbjuder till avkoppling.

Smakfullt inredda rum

- De 9 dubbelrummen är fördelade på två våningar och är modernt inredda med en blandning av design och rustika inslag. Rummen är alla utrustade med badrum med toalett och dusch. Två av rummen har plats för en extra säng. Man har valt att inte ha TV på rummen och det finns heller inte aircondition då denna villa är från 1700-talet och har tjocka murar som håller huset svalt. Men det finns en TV i det gemensamma uppehållsrummet samt fri tillgång till wi-fi. Ett av rummen är dessutom HCP-anpassat.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Agriturismo Mongalletto

Castellinaldo, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Populärt i Piemonte

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

search map