Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landsbyn är främst känd för sina viner, bland annat det berömda Gabiano D.O.C. Stället spelar en viktig roll i vinproduktionen som föregår i bland annat byns Medeltidsborg som även har en rustkammare och en konstutställning. Här finns goda möjligheter för utflykter i den vackra naturen kring Po-floden till fots eller på cykel. I området och i de omkringliggande byarna finner man vackra byggnader i barok stil, en romersk katedral och stora Medeltidsborgar. Utöver detta finner men typiska restauranger och fantastiska viner. Här produceras förutom vin även jordgubbar, sparris och andra grönsaker som sälj på de lokala marknaderna.

Denna lilla landsby ligger i regionen Piemonte i det attraktiva Monferrato området. Det böljande landskapet med vinmarker och frukträd gör tillsammans med Medeltidsborgarna och Po-floden detta till ett helt unikt landskap.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Piemonte

search map