Agriturismo i Farigliano i Piemonte

Agriturismo Bevione

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Bevione ligger vid en liten landsväg som skär genom det vackra vinlandskapet i Langhe vindistrikt. Gården ligger i rogivande omgivningar med den mest fantastiska utsikt över vinmarkerna och Alperna i horisonten. Närmsta stad ligger ca. 10 minuters bilkörning bort och är Dogliani med sin imponerande katedral.

Aktiv vinproduktion

Denna lilla agriturismo drivs av det trevliga paret Antonella och David som också äger gården. På deras 21 hektar jord odlas frukt, nötter och rödvin, bland annat en välsmakande Dolcetto Dogliani. Davide har en egen vinkällare där han själv producerar sitt vin och där gästerna kan få lov att smaka på de goda vinerna. Det finns totalt 4 hotellrum på gården samt 4 lägenheter. Alla rummen är fina och enkelt inredda. Ett av rummen har en balkong med utsikt över dalen och 2 har en liten balkong.

Pool, restaurang och storslagen utsikt

Från gårdens pool har man en storslagen utsikt över dalen och vinmarkerna. Här kan man utan problem få flera timmar att gå genom svalkande bad i poolen och avkoppling på en solstol. På kvällen kan man äta på den trevliga restaurangen som serverar traditionella rätter baserade på lokala produkter från gården och de närmsta grannarna. Om sommaren går det fint att äta utomhus på gårdens stora terrass som man även kan använda sig av dagtid. Menyn (om kvällen) är fast. Man behöver inte förboka, utan bara informera värdinnan från dag till dag om middag önskas på kvällen. Det finns parkering till alla gäster.

Både för par och barnfamiljer

Gården rekommenderas både till par och familjer som söker atmosfär snarare än lyx. Gården är ett perfekt ställe där barnen kan springa och leka fritt utan problem då gården är inhängnad. De kan även besöka gårdens alla djur som finns på stället, bl.a. finns det gätter och hundar. På den andra sidan vägen (mycket lite trafikerad) finns det en liten lekplats för de allra minsta. Antonella och Davides gästfrihet är ett ordentligt plus då de gör allt för att gästerna ska trivas.

Läs om rummen på Agriturismo Bevione

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Populärt i Piemonte

search map