Agriturismo i Corneliano d'Alba i Piemonte

Casale Mattei

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casale Mattei ligger i centrum av den lugna landsbyn Corneliano d´Alba, endast 6 km från kulturstaden Alba där huset ursprungligen byggdes 1703. På den tiden låg huset i utkanten av byn och fungerade som gård. Idag har byn vuxit till en liten stad och där man tidigare fann öppna marker med betande boskap finns det numera hus och grannar. Vid huset finns innergården fortfarande kvar och fungerar som både parkeringsplats och trädgård.

Behagligt värdskap ger behaglig vistelse

Den unga och energiska Daniela bor på gården och har valt att inreda den gamla delen till rum för resenärer som kommer hit för att smaka av regionens vin och maträtter. På gångavstånd till huset finner man två goda restauranger som är kända bland den lokala befolkningen.

Frukostbuffé i stallet eller i trädgården

Frukosten serveras som buffé i det gamla stallet på bottenplan som nu har renoverarts smakfullt. När vädret tillåter är det också möjligt att njuta av frukosten utomhus i trädgården. Stället framstår som mycket fint och välskött i en fin gammeldags stil. Det hör inte balkong till rummen, men man kan sitta i den avgränsade trädgården och njuta under solen. Gården rekommenderas framför allt åt vuxna som önskar att utforska den pittoreska Langhe-regionen och som har ett öga för komfort och pris.

Standardrum med frukost:
- det finns 4 välinredda och komfortabla rum med TV, internet-uppkoppling och eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen ligger på hörnet av byggnaden och kan störas lite av trafiken från den lilla vägen som passerar gården.

Suite Bianca med frukost:
- suite-rummet Bianca ligger på markplan och är egentligen en liten lägenhet. Den består av kök med matplats och litet kylskåp samt utgång till trädgården. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng och utgång till trädgården samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Suite Celeste med frukost:
- suite-rummet Celeste ligger på andra våningen och åter igen är det tal om en liten lägenhet som kan ta emot upp till 3 personer. Den består av kök med matplats och litet kylskåp samt utgång till balkong. Vidare finns det sovrum med himmelsäng och plats för extra säng samt öppen spis och utgång till balkong med stolar men inte bord. Till sist finns det även badrum med toalett, dusch och hårtork.

Rummen på Casale Mattei

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

search map