Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här lyser turisterna med sin frånvaro. Som namnet antyder är området mest känt för tryffel som kan plockas här året om. Området ligger i rennässans-hertigdömmet Montefeltro, ett bergigt och naturskönt område, fullt med härliga bäckar och åar som man kan ta ett uppfriskande dopp i. Här kan du kombinera en semester i betagande naturomgivningar med besök på kloster, eller göra utflykter till medeltidsattraktioner som Gubbio, Assisi, Urbino, San Marino mfl.

Det är möjligt att rida eller gå på tryffeljakt i sällskap med lokala guider och deras hundar. Det lokala köket bjuder självklart på rätter som är baserade på tryffel, vilt, svamp och andra produkter från skogen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vi erbjuder boende i antika bondgårdar och hus utanför städerna. Boendena är inredda som i gamla dagar med gamla möbler, öppen spis, cotto golv och loft som skapar en trevlig och hemtrevlig atmosfär. Boendena är av högsta kvalitet, medan priserna är mycket bra. För att få ut så mycket som möjligt av ett besök i området är det viktigt att ha tillgång till bil, då avstånden är långa, och det offentliga transportnätet inte är det mest effektiva i området.

 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Marche

search map