Semesterbostad i Mergo i Marche

Casale Il Tiglio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Casale Il Tiglio ligger i ett naturparadis Terrass till 2-rumslägenhet i den gula byggnaden Restaurangen på Casale Il Tiglio Restaurangen på Casale Il Tiglio 2-rumslägenhet i den gula byggnaden 2-rumslägenhet i den gula byggnaden
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lantstället ligger ca. 500 meter från centrum som lätt kan nås till fots, samt ca. 2 km från grannstaden Rosora. Området bjuder också på praktexemplar av romanska kyrkor.

På landet - men ändå

Det nybyggda landstället ligger på behagligt bilavstånd till kulturstäder, Adriaterhavets sköna stränder och andra intressanta utflyktsmål. Husets konstruktion är anpassat till de lokala byggreglerna när det gäller utformning och val av material.

Dyk ner i det lokala köket

På Casale Il Tiglio har du också möjlighet att smaka på det lokala köket. I deras restaurang serverar de en välsmakande två-rätters middag till ett mycket rimligt pris. Och om du hellre vill njuta av maten i din lägenhet, kan du få samma meny som take-away för ett något lägre pris.

Sol eller skugga? Valet är ditt

Frukosten kan avnjutas under den sköna paviljongen på gården eller under strålande sols medans man beundrar det omgivande landskapet. Här finns också grill. Internet och telefon kan man använda i hallen.

Lugn och ro

Här finns det endast fyra lägenheter (tre tvårums- och en trerums-) fördelade på första och andra våningen, vilket bevarar freden och intimiteten. Det finns gemensam tvättstuga.

Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser:
Det finns tre stycken av denna typ av lägenhet (den ena på andra våningen med normala fönster och de två andra på första våningen med små fönster) som alla har uppehållsrum med en välutrustad kokvrå (fyra gasplattor, elektrisk ugn, mikrovågsugn och kylskåp med frysbox) och sovrum med dubbelsäng. Det finns möjlighet för två extra sängar i uppehållsrummet mot betalning (rekommenderas för två barn - ej två vuxna - då det är tal om 1½-mans bäddsoffor). Lägenheterna har dessutom ventilator, möjlighet för uppvärmning i vinterhalvåret, tv och minibar (ingen aircondition).

Trerumslägenhet med 4+2 sovplatser:
Det finns en av denna typ av lägenhet (på 2:a vån.) som har uppehållsrum med en välutrustad kokvrå (med fyra gasplattor, elektrisk ugn, mikrovågsugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns möjlighet för två extra sängar i uppehållsrummet mot betalning. Lägenheten har dessutom ventilator, möjlighet för uppvärmning i vinterhalvåret, tv och minibar (ingen aircondition).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Marche

search map