Hotell i Tremosine vid Gardasjön

Hotel Sole & La Fenice

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt mot Gardasjön Det trevliga caféet Utsikt från restaurangen Utsikt från restaurangen Suite
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av livet i den pittoreska lilla bergsstaden vid Veiso di Tremosine, med fantastisk utsikt över Gardasjön i fjärran och det spektakulära Monte Baldo.

Andas in den friska bergsluften

Vesio är en av de trevligaste byarna i området Tremosine som ligger högt över Gardasjön men inte mer än ca. 30 minuters bilresa från staden Limone. Luften är alltid frisk och naturens ljud såsom bjällrande fårklockor från getter och kor får tankarna att gå till den gamla filmen Sommar i Tyrolen.

Ett smultronställe för naturälskare och aktiva

Tremosine har blivit ett favoritställe för naturälskare och inte minst för mountainbikers, som här har optimala möjligheter i området och hotellets café och restaurang är ett perfekt lunchställe för denna typ av turister. Många vandringsturer utgår från Vesio di Tremosine och guidade turer kan bokas i receptionen. Vill du ta en tur på cykeln i den vackra naturen erbjuder hotellet cykelgarage med tvätteri till cyklar samt verkstad.

Familjär stämning sedan 1850

Hotel Sole & La Fenices historia går tillbaka till 1850 och idag ägs hotellet av en mycket sympatisk familj med Signora Annamaria Perini i spetsen som alla bidrar till den goda och avslappnade stämningen. Egentligen är det två hotell och Hotell Sole var faktiskt det första i byn. Hotel Sole och Hotel La Fenice ligger på varsin sida om vägen som går genom Versio, men i praktiken fungerar det hela som ett hotell.

Pool med barnavdelning

De senaste åren har familjen investerat en mindre förmögenhet på en omfattande renovering av de två hotellen. De har bl a anlagt en stor fin pool med barnavdelning, varfirån du har en riktigt fin utsikt över dalen. Dock är det fortfarande en del rum som inte blivit renoverade "up to date" - och därför blir det samlade betyget på hotellet bara 3 stjärnor. År 2007 inreddes 4 nya rum i en liten grannbyggnad endast 20 meter från hotellet.

Ät gott och koppla av i spat

Hotel Sole & La Fenice har en mindre reception, hiss i båda byggnaderna, bar, restaurang och pizzeria- (vars höga kvalitet lockar många lokala gäster), ett litet wellness center med spa och bastu, pool samt cykelgarage. Du kan parkera din bil på en närliggande parkeringsplatsen ca. 3 minuters promenad från hotellet.

Rummen

Hotellet har ca. 60 rum som antingen ligger på baksidan av hotellet eller som vänder ut mot byn och dalen. De flesta rummen har en balkong eller terrass, men detta kan bara garanteras i suiterna. Alla rum har telefon, satellit-TV och badrum med dusch och toalett. Många av rummen har dessutom hårfön och säkerhetsbox. Tillgång till internet finns också i receptionen. De vanliga dubbelrummen är alla fint men enkelt inredda och standarden är mycket varierande. B.l.a. finns det fortfarande några få rum där duschen bara är avskärmad av ett draperi. Superiorrummen renoverades 2007 och har alla parkettgolv samt balkong. Suiterna är stora och nyrenoverade i olika stilar. De har alla balkong eller terrass med utsikt över Gardasjön. Vissa suiter har plats för upp till 4 personer.

Läs om rummen på Hotel Sole & La Fenice

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

search map