Semesterbostad i Tremosine vid Gardasjön

Casa Vacanze Sole

Pris från per pers.
Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Vacanze Sole är inrett i en villa, som ligger i utkanten av den lilla trevliga bergsbyn Vesio di Tremosine. Härifrån har man en fantastiskt utsikt mot Gardasjön i det avlägsna och det imponerande berget Monte Baldo, och består av totalt sex lägenheter.

Närhet till Gardasjön

Vesio är en av de trevligaste byarna i området Tremosine som ligger högt över Gardasjön, men ändå inte mer än ca. 15 minuters bilresa från Limone. Luften är alltid frisk, och naturens ljud, som bland annat innefattar klockor från får, getter och kor, får en att associera till den gamla filmen "Sommar i Tyrol".

För naturälskaren

Tremosine har kommit att bli ett favoritställe för naturälskare, som också innefattar alla de mountainbikers, som har optimala möjligheter i området, precis som det här finns både inköpsmöjligheter och restauranger i närheten (1 km bort). Flera vandringsturer utgår från byn och kan bokas i receptionen på Hotel Sole e La Fenice.

Tillgång till pool

Casa Vacanze Sole ägs av dottern Mimma på Hotel Sole & La Fenice som ligger i Vesio ca. 1 km härifrån, vars faciliteter gästerna kan utnyttja, - bland annat restaurang, pizzeria och den stora poolen. Vid ankomsten vänder man sig även till hotellet, var man får sina nycklar till lägenheten.

Bo med egen uteplats

Det finns två och trerumslägenheter som är fördelade på villans två våningar. Tvårumslägenheterna ligger i husets mitt, en på första våningen och en annan på andra våningen. Trerumslägenheterna ligger på första våningen med terrass eller på andra våningen med balkong. Priset avgörs av antalet personer i varje lägenhet. Det finns garage i husets källare men man kan även parkera framför huset.

Hemtrevliga lägenheter

Alla lägenheter är fint men enkelt inredda och har uppehållsrum med matplats, dubbel bäddsoffa, öppen spis, satellit-TV, balkong eller terrass samt kokvrå med fyra plattor, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och kylskåp. De små lägenheterna har ett dubbelrum, och de större har ett dubbelrum samt ett rum med två enkelsängar eller våningssäng. Alla lägenheter har badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

search map