Hotell i Toscolano Maderno vid Gardasjön

Hotel Sorriso

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Sorriso är ett trevligt hotell som ligger i gröna omgivningar nära den lilla trevliga byn Toscoloano Maderno på en sidoväg till huvudgatan ca. 450 meter från Gardasjön.

Varmt värdskap och härlig pool

Hotellet ägs av familjen Bregoli och är nu inne på den 3: e generationen så här här råder en trevlig familjär stämmning och barnfamiljer är mycket välkomna. På hotellet hyr man ut cyklar och scootrar och det finns en trevlig trädgård med pool (uppvärms med solpaneler), barnpool och jacuzzi. Det finns gratis parkering och möjlighet till garage mot tillägg. Hotellet har en internetpoint, hiss, bar och frukostmatsal samt att det finns trådlöst internet i hela byggnaden.

Ta på utflykt i området

Hotellet ligger tätt på Valle delle Cartiere varifrån många vandringsrutter utgår. Är man inte intresserad av att vandra så finns det många andra möjligheter för andra aktiviteter. Stranden ligger ca. 450 meter från hotellet och där finns även den lilla bilfärjan som förbinder byn med Torri del Benaco på motsatt sida av sjön. Hotellets rum är alla fint men enkelt inredda och har telefon, satellit -tv, takfläkt, balkong samt badrum med dusch och toalett och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Sorriso

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Hotel Stazione

Paratico

search map