Hotell i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Hotel La Rotonda

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel La Rotonda ligger med utsikt över Gardasjöns västliga bredd. Det är ca. 800 meter från hotellet till Gardola där man finner butiker, caféer och flera matställen.

Möjlighet förr halvpension

Hotellets har reception, parkeringsplats, frukostrestaurang, terrass med bar, internet-point samt cykeluthyrning. Hotellets restaurang erbjuder halvpension med ett urval av tre menyer och som inte inkluderar dryck. Från mitten av juni till mitten av september arrangeras underhållning på italienska och engelska... Så man ska vara beredd på musik och show under sommaren.

Pool och barnpool

I hotellets trädgård finns två pooler samt en barnpool. Hotellet har även en inomhuspool som har öppet från mitten av maj och sen från mitten av september. Hotellet har dessutom en bastu och flera tennisbanor som kan användas mot betalning.

Rummen

Rummen är alla utrustade med satellit-TV och telefon samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det är möjligt att få till en extra säng i både rummen med balkong och utsikt mot sjön samt mot berget. Det finns inte rum med plats för 4 personer. OBS: Från vissa rum med sjöutsikt är utsikten till sjön någon begränsad då det finns växter / buskage omkring hotellet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Cristina

Limone sul Garda, Lombardiet

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Lombardiet

search map