Hotell i Sulzano i Lombardiet

Hotel RivaLago

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet kännetecknas vid hög servicenivå, ljusa varma färger, stilren inredning, bar, lounge med bibliotek och internet-point, hiss samt överdådig frukostbuffé.

Smakfulla och inbjudande ramar

Här behöver du inte bekymra dig om något. Stället erbjuder en god service, ljus och stilfull inredning, bar, lounge med bibliotek och internet point, hiss och en överdådig frukostbuffè (ekologisk med torkad frukt, syltade fikon och andra läckerheter), allt för att få gäster att känna sig väl till pass. Utomhus finner man palmer, pool med tillhörande möbler och en lång brygga för de gäster som har båt med. Hotellet riktar sig helt klart till par utan barn, då man sätter pris på lugn och ro - och har insett det viktiga i att tillgodose en viss publik i stället för ingen alls.

Perfekt utgångspunkt

Det centrala läget i Sulzano erbjuder korta avstånd till restaurangerna (Pizzeria Villa Rosa och Trattoria Cacciatore vid kyrkan San Giorgio), tågstation och färjehamn varifrån det går båtar till en av Europas största öar i en sjö, Montisola. Lägg därtill kort avstånd till vindistriktet Franciacorta med sina porlande viner.

Dubbelrum Standard
- De 15 standardrummen är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Flera av rummen är förbundna med en dörr. Vissa rum har plats för extra säng.
Dubbelrum med sjöutsikt
- Dessa 10 rum är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Dessa rum har även sjöutsikt. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.
Dubbelrum med balkong och sjöutsikt
- Dessa 5 rum är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Dessa rum har balkong och sjöutsikt. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.
Dubbelrum med delad terrass och delvis sjöutsikt
- Dessa 2 rum är inredda i ljusa nyanser. De är båda utrustade med skrivbord, aircondition, LCD-TV med satellitkanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Dessa rum delar en stor terrass med delvis sjöutsikt, så det ger bäst mening att boka dessa två rum ifall man är två par som reser tillsammans eller föräldrar med tonårsbarn. Det finns inte plats för extra sängar i dessa rum.
Junior Suite med terrass och sjöutsikt
- Dessa 4 suiter är på ca. 25 m² och är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Juinor Suiterna har även en fin terrass med chaiselong och en fin panoramisk utsikt över sjön. Dessa rum har möjlighet för extra säng.
Junior Suite med terrass och panoramisk sjöutsikt
- Denna juniorsvit mäter ca. 25 m² och är inredd i ljusa nyanser. Den har ett skrivbord, aircondition, LCD-TV med satellitkanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Denna svit har även en fin terrass med chaiselonge och inte minst en underbar panoramautsikt över sjön. Jämfört med de andra juniorsviterna har detta rum ännu mer utsikt. Detta rum har inte plats för extrasängar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Lombardiet

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map