Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sorico är ett naturskönt området och ligger i den delen där det är mer glesbefolkat runt Comosjön. Byn ligger 80 km från Milano och 45km från Como, som är Comosjöns största stad och som gett sjön sitt namn. Byarna här uppe är plattare än vad de är i den södra delen vilket ger goda möjligheter för cykel och vandringsturer längst sjön eller i de grönklädda bergen som ligger nära byn. Besök deras sjöstrand eller naturreservatet PIan di Spagna.

Sorico är ett litet samhälle med 1200 invånare med post, rådhus, en vacker kyrka, möjligheter till aktiviteter (fotboll, tennis), marknad, enkla affärer och restauranger. Hos den lokala bagaren (håller stängt om måndagar) finns det jättegott bröd och får man behov av en kaffepaus så ligger Il Baretto kaffè rakt över gatan (stängt på torsdagar). Här känner man verkligen att man är i en liten by där byn's män sitter och snackar vid kaffèt och alla känner alla. Stormarknaden som ligger längre upp på gatan har i stort sett allt som man kan behöva under en semester och de har till och med öppet om söndagen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Lombardiet

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

search map