Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Du Parc

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i ett lugnt område i Sirmione - Colombare och 500 meter till centrum var man finner både butiker, barer och restauranger. Det ligger dock ca. 2 km. från det historiska centrum som man kan antigen gå till längst med sjön eller ta hotellets cyklar eller shuttle-bussen.

Flera aktiviteter i närområdet

Färjan som man som gäst kan använda sig av seglar till och frn Sirimione centrum från april till september på fasta tider. Cyklar kan man hyra på stället och om man vill spela tennis finns det nära hotellet tennisbanor som man kan nyttja mot betalning. Om man istället är golfintresserad så finns det i området flera golfbanor var man kan köpa green fee till nedsatt pris: "Golf Club Verona" (ca. 30 km), "Golf Club Villafranca" (ca. 25 km), "Golf Club Bogliaco" (ca. 45 km) och "Golf Club Franciacorta" (ca. 65 km).

Barnvänliga omgivningar

Hotel du Parc har en stor lobby med bar, uppehållsrum med tv avdelning, restaurang, hiss, aircondition eller möjlighet för uppvärmning. Det finns inomhus även ett rum med leksaker för de minsta samt en lekplats i trädgården. Det finns parkeringsplatser på stället mot betalning

Hotellets restaurang

Hotellets restaurang blev nyligen utbyggd och renoverad. Frukosten består av en stor buffè och middagen beståpr ev en meny varifrån man kan välja ifrån många olika rätter. Man har lagt särskild vikt på menyn för barnen. I den trevliga baren kan man dricka en drink eller te och kaffe. Från maj till september är det en gång i veckan live musik.

Bada i poolen eller på stranden

Här finns även en pool med solstolar och parasoller och ca. 200 meter bort finns en offentlig strand var det är möjligt att hyra trampbåtar, gummibåtar, solstolar och parasoller.

Rum med balkong

Det finns i allt 96 rum som alla har badrum med dusch och toalett, telefon, satellit-tv, aircondition, förvaringsbox samt balkong. I rummen finns det badhanddukar att tillgå. Det är möjligt att få en eller två extra sängar på rummet mot tillägg.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Populärt i Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

search map