Semesterbostad i Sirmione - Lugana vid Gardasjön

Residence Tiglio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Tiglio består av ca. 100 lägenheter och ligger ca. 6 km från centrum av Sirimione. Gardasjöns bredd ligger dock ännu närmare, ca. 1,5 km bort.

Sjöstrand inom 1,5 km

Man kan enkelt och snabbt komma till en offentlig strand, som ligger endast 1,5 km. från stället. Residence Tiglio är familjeägt och paret är tysk- italiensk. Stället fungerar även som campingplats och är därför särskilt ägnat åt barnfamiljer.

Pool och flera faciliteter

På stället finns en pool till både barn och vuxna med liggstolar och parasoller. Poolen ligger tätt på huvudvägen och man kan därför höra bilarna. Däremot så skyddar de höga träden för all eventuell insyn. Dessutom finns här en minimarknad, bar, restaurant/pizzeria, lekplats för de minsta, reception och parkeringsplats till alla lägenheter.

Enkla lägenheter

Lägenheterna är fördelade i radhus på antingen första eller andra våningen. Lägenheterna är alla spartanskt och enkelt inredda med trots det är de utrustade med aircondition och microvågsugn. Alla utomhusfaciliteter är däremot mycket bra.

Lägenheterna på Residence Tiglio

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass/balkong)

Lägenheterna är på ca. 40 m² och består av uppehållsrum med två enkel bäddsoffor, matplats, kokvrå med två kokplattor och TV, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Alla lägenheter har en bred balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

search map