Semesterbostad i San Martino della Battaglia i Lombardiet

Agriturismo Le Preseglie

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt mot Gardasjön och bergen Utsikt mot San Martino och lägenheten Passiflora Huvudbyggnaden Receptionen Annex
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På Agriturismo Le Preseglie är vinproduktionen hjärtat med ekologiska viner. Följ med i produktionen, smaka på vinerna eller låt ögonen vila över vinmarkerna som omger hela härligheten.

Aktiv vingård

Le Preseglie är en aktiv vingård på 18 ha. som arbetar biologiskt. Gården ägs av den sympatiska familjen Bordignon som också står för den dagliga driften. De köpte stället som härstammar från 1800-talet, som en ruin för några år sedan och har därefter lagt otroligt mycket energi på den genomgående renoveringen samt lagt stor vikt vid att bevara det ursprungliga utseendet både ute och inne.

Sköna omgivningar bland vinmarkerna

Utsikten är fantastisk, man kan se tornet i den närliggande byn San Martino in Battaglia, bergen vid Gardasjön, vinmarker så långt ögat når. I övrigt finns det fina gräsmattor, små ringlande stigar, gamla olivträd samt frodiga trädgårdar med blomster överallt. Man har tänkt på allt!

Lokalområdet och avstånd

Det finns inköpsmöjligheter i San Martino in Battaglia som ligger ca. 1 kilometer från gården och där finner man även några restauranger. Annars vimlar det av matställen i området, bl.a. har familjen själv en annan vingård ca. 1 kilometer bort med tillhörande restaurang. Samtidigt ligger Le Preseglie precis i utkanten av det spännande men okända vinområdet Colline Moreniche där det finns flera matställen och enastående medeltidsstäder.

Pool, trädgård och wellness

En liten biltur på en grusväg leder fram till gården och dess parkering som ligger i skuggan. Det finns reception, stor trädgård, uppvärmd pool på 120 m² med parasoller och solstolar, en gemensam terrass, möteslokaler samt ett wellnesscenter med flera olika tränings- och behandlingsmöjligheter (mot betalning) Shiatsu, Ayurveda massage, andra former för massage, yoga, pilates, turkiskt bad, aromaterapi, cromterapi m.m.

Lägenheter

De 12 lägenheterna är snyggt men enkelt inredda i lantlig stil och ligger i huvudbyggnaden, i ett annex med 5 lägenheter eller i ett litet självständigt hus. Alla lägenheterna har telefon med internet-uppkoppling, satellit-TV, förvaringsbox, varm och kall aircondition, litet kök med kylskåp och diskmaskin samt ett eller två badrum.

Klicka på de gröna länkarna för att se bilder från de enskilda lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Le Preseglie

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map