Agriturismo i Pozzolengo vid Gardasjön

Agriturismo Moscatello

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Moscatello ligger vackert i det härliga landskapet utanför Pozzolengo, bara några få kilometer från Gardasjön och Verona. Det finns totalt 8 lägenheter, två dubbelrum och en stor pool.

Detta väntar i området Colline Moreniche

Området heter Colline Moreniche och är än så länge ganska okänt för turister. Det är ett praktfullt naturområde med vackert berglandskap, vinmarker, medeltidsbyar och ett hav av goda, lokala matställe. Det ligger endast några få kilometer från motorvägen mellan Milano och Venedig, samtidigt gör det korta avståndet till Gardasjön området till en perfekt utgångspunkt för många spännande utflykter.

Lantställe i lugna omgivningar

Från den kuperade landsvägen svänger man in till den lilla upplysta och mycket välskötta grusväg som går upp direkt till Agriturismo Moscatello. Byggnaden består av två delar, en huvudbyggnad med reception, frukost matsal och var de nyligen öppnat en trevlig restaurang var det serveras lokal rätter till middag och lättare luncher, dels den del där lägenheterna och rummen ligger.

Faciliteter

Stället ligger mitt i naturen och omges av åkrar och en stor trädgård där även den stora poolen (8 x 18 m) ligger, en bollplan för fotboll och basket, samt ett gemensamt grillområde där det också finns bord och stolar. Det finns gratis parkering och närmaste inköpsmöjligheter finns i Pozzolengo ca. 2 km därifrån. Man kan beställa italiensk frukost och lätta lunchrätter i restaurangen och de arrangerar ibland även vinprovning för ställets gäster.

Lägenheter med terrass, wi-fi och aircondition

Lägenheterna är rymliga och ligger alla på markplan. De är fint inredda och de flesta har både en terrass som vänder mot poolen och en som vänder mot åkermarkerna. Terrasserna är inte avskärmade från varandra, men avgränsas till viss mån av pelare. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, fyra gasplattor och kylskåp med frysbox. Några av lägenheterna har aircondition som kan användas mot tillägg.

Lägenheterna på Agriturismo Moscatello

Dubbelrum (exkl. frukost)

Hotellrummen ligger på markplan med direkt tillgång till terrass med bord och stolar framför dörren. De har dubbelsäng och privat badrum med toalett och dusch. Rummen har aircondition (bokas och betalas på plats) samt satellit-TV.

Trippelrum (exkl. frukost)

Hotellrummen ligger på markplan med direkt tillgång till terrass med bord och stolar framför dörren. De har dubbelsäng och privat badrum med toalett och dusch. Rummen har aircondition (bokas och betalas på plats) samt satellit-TV.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser

Tvårumslägenhet på 65 m² som har uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett, dusch och två terrasser.

Tvårumslägenhet med 2/5 + 1 sovplatser

Tvårumslägenhet på 70 m² som har kokvrå/vardagsrum med dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, litet rum utan fönster med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch och två terrasser.

Trerumslägenhet med 2/6 + 1 sovplatser

Trerumslägenhet på 75 m² som har kokvrå/vardagsrum med dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, samt badrum med toalett, dusch och stor terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Appartamenti Villa Aurora

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

search map