Semesterbostad i Pognana Lario i Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här får du och familjen ett sommarställe med pool, tennisbanor, liten lustbåtshamn, klubbhus med bar och gemensam TV samt lägenheter med sjöutsikt.

20.000 m² att roa sig på

Detta residence har ett alldeles speciellt läge då bergen stupar ner ända ner till sjökanten, bortsett från denna platta mark på nästan 20.000 m² var lägenheterna och ett grönområde med palmer och cypresser ligger. Uppifrån finns det hiss ner till lägenheterna och till poolen, men man kan även välja att gå upp och ner för trapporna. Uppe vid vägen ligger receptionen och parkeringsplatser. Under sommarmånaderna, från ca siste maj till början av september finns det pizzeria på stället.

Inköpsmöjligheter och restauranger i närheten

Komplexet har som sagt en enastående belägenhet och många gemensamma faciliteter, men det är även lite slitet (man öppnade för första gången under 1960-talet). På många sätt kan man säga att detta är ett paradis om man kan se lite genom fingrarna med att det är lite betong och slitage. Inköpsmöjligheter och restauranger ligger inom 500 meter. OBS stället har få barnsängar tillhanda. Nere vid poolen och sjöbredden finns det trådlöst internet.

Enrumslägenhet A med balkong och sjöutsikt för 2 personer
- Det finns 3 av dessa lägenheter och de är på ca. 25 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och två kokplattor) och dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har även balkong med sjöutsikt.
Tvårumslägenhet B med balkong och sjöutsikt för 4 personer
- Det finns 9 av dessa lägenheter som är på ca. 30 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en balkong med sjöutsikt på ca. 12 m².
Tvårumslägenhet C med balkong+terrass och sjöutsikt för 4 personer
- Det finns 4 av dessa lägenheter com är på ca. 30 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en balkong (ca. 12 m² ) och terrass (ca. 36 m²) med sjöutsikt.

Trerumslägenhet D med balkong och sjöutsikt för 6 personer
- Det finns 6 av dessa lägenheter som är på ca. 45 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en balkong med sjöutsikt på ca. 12 m².
Trerumslägenhet E med balkong och sjöutsikt för 6 personer
- Det finns 14 av dessa lägenheter som är på ca. 45 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en terrass med sjöutsikt på ca. 60 m².

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda

search map