Semesterbostad i Peschiera Maraglio i Lombardiet

Residence Castello Oldofredi

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Historisk byggnad med pool Sjöpromenaden ligger precis i närheten Massor av plats och gröna areal
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Castello Oldofredi ligger på Europas största ö i en sjö - men det är enkelt att ankomma till den bilfria ön Monte Isola från fastlandet via en kort färjetur. Vid ankomsten väntar det charmerande lägenheter i historiska omgivningar som bokas på dagsbasis som dessutom bjuder på pool, restaurang och solterrasser med panoramisk utsikt ut över Iseosjön. Bilen parkeras smidigt och bekvämt med rabatt-avtal på fastlandet och färjeturen tar sedan endast 4 minuter.

Bekvämligheter inom kort räckvidd

Man finner allt inom kort räckvidd och ändå har man känslan av att bo i lantlig idyll. Inom 150 meter finner man både offentlig sjöstrand, cykeluthyrning, kaffe/glassbar, matställen och en stämningsfull sjöpromenad. Observera att affären i fiskeläget inte är särskilt välsorterad - och att man med fördel kan proviantera i en supermarket på fastlandet innan ankomst.

Inbjudande uteområde

Detta inbjudande ställe ligger upphöjt ovanför fiskeläget Peschiera Maraglio och har därför en fin utsyn över sjön. Den obefintliga trafiken och många uteområde gör vistelsen till en sann utomhusdröm. Uteområdena utgörs av några stora solterrasser som hör till ställets restaurang, pool med utedusch, parasoller och solstolar samt den fina innergården med gräsmattor och olivträd som her Castello Oldofredi massor av karaktär. Från poolen har man sjöutsikt medan den panoramiska sjöutsikten fås från solterrasserna.

... och inbjudande inneområde

I de historiska salonger finner man både reception och restaurang med servering antingen inne eller ute på den panoramiska terrassen. I restaurangen kan man naturligtvis smaka den olivolja stället själva producerar. I restaurangen äter man a la carte - och köket erbjuder en fin blandning av fisk- och kötträtter. Av andra nyttiga faciliteter kan vi nämna hiss, bar, tvättservice och wi-fi i gemensamma utrymme (ej i lägenheterna). Observera att grannkyrkans klockor slår i morgontimmarna.

Läs om lägenheterna på Residence Castello Oldofredi

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Lombardiet

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

search map