Hotell i Paratico i Lombardiet

Hotel Stazione

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Pool vid sjön - Sarnico ligger på andra sidan De flesta av rummen har utsikt över sjön och byn Sarnico på andra sidan Hotellet sett från Sarnico
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Stazione ligger på ett smultronställe vid Iseosjön. Förutom rum med balkong och sjöutsikt, restaurang samt pool så har man också stor glädje av de sammanvuxna byarna Paratico och Sarnico som ligger alldelles utanför dörren och lockar med charmiga strandpromenader, marknader, glassbarer och matställen.

Eftertraktade faciliteter

Hotellets namn härstammar från en tidigare tågstation som låg precis bredvid hotellbyggnaden. Järnvägen är nedlagd så det finns ingen anledning att oroa sig för passerande tåg som stör. Av utomhusfaciliteterna kan nämnas den gemensamma parkeringsplatsen (gratis) och trädgården med både pool och barnpool. Här i poolområdet finns det givetvis en massa parasoller och solstolar. Man har dessutom tillgång till sjön men det finns ingen sjöstrand - närmaste sjöstrand ligger ca. 2 km bort och hotellet visar gärna vägen. Förutom barnpoolen så kan barnen också roa sig med bordtennis och en liten lekplats även om uteområdena är begränsade eftersom hotellet ligger inne i en by.

Ristorante Pizzeria

Hotellets restaurang och pizzeria lockar många människor. Restaurangen är ganska stor och har sittplatser både inne och ute. Om man väljer att sitta på terrassen så får man sitta under den gigantiskta pergolan täckt av Blåregn med utsikt över Iseosjön och floden Oglio. Det finns möjlighet för övernattande gäster att beställa halvpension vid vistelser på minst 3 dagar. Frukosten serveras som buffé inomhus. Bland övriga faciliteter inomhus finner man reception, hiss och möjlighet till wi-fi i de gemensamma utrymme (mot betalning).

Läs om rummen på Hotel Stazione

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Populärt i Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

search map