Agriturismo i Ome i Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Gårdsbutiken Restaurangen Restaurangen med rum på 2:a vån. Vinkällaren Rummen som ligger mellan poolen och restaurangen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På Agriturismo Al Rocol frodas den sköna vinstämningen i både gårdsbutiken, i produktionsdelen, i restaurangen och runt de omkringliggande vinmarkerna med vinrankor i flera rader. 15 rum och en fin pool skapar ramarna om detta behagliga lantställe.

Placering som skapar möjligheter

Mitt bland vinmarkerna och endast 10 km från staden Iseo och Iseosjöns bredd. Önskar man annat än bara växlande landskap så finner man inom 10-15 km både det stora design-outlet Franciacorta Outlet, 27-håls golfbanan Franciacorta Golf Club, den lilla storstaden Brescia samt Sulzano varifrån man kan segla till den underbara ön Montisola på endast 4 minuter. Lägg därtill ett stort urval av vingårdar för de intresserade då Franciacorta är mest känt för sina porlande viner.

Stor pool i gröna omgivningar

Gårdens fina poolområde ligger skönt avskärmat i fridfulla omgivningar. Den stora poolen (6 x 12 m) kompletteras med en terrass med både utomhusdusch, solstolar, parasoller samt trädgårdsmöbler. Önskar man en paus från poolen passerar en liten vandringsstig som bl.a. ger möjlighet att gå en tur genom vinmarkerna. På gården finns det dessutom gratis parkering.

En mousserande dröm

Den huvudsakliga sysslan på gården är utan tvekan vinproduktion. Förutom mousserande Franciacorta produceras det både rött och vitt vin samt grappa. Lägg därtill olivolja och marmelader som allt samman går att köpa i den trevliga gårdsbutiken som ligger i anslutning till vinproduktionen. På förfrågan kan man få en rundvisning i vinproduktionen och vinkällaren samt vinprovning av gårdens produkter.

Genuint kök

Restaurangen på gården är endast öppen för ställets egna gäster och tar utgångspunkt i de lokala råvaror. Maten serveras i samma lokal som frukosten, som serveras som buffé. Vi rekommenderar att man avlägger ett besök på gårdens restaurang en av de första kvällarna, så man får möjlighet att kunna äta här fler gånger innan vistelsens slut. I restaurangen arrangeras även matlagningskurser mot förfrågan. Notera dock att restaurangen på gården är stängd större delen av augusti (i 2016 stängt från 7-18 augusti). När restaurangen är stängd är det fortfarande möjligt att äta frukost samt besöka vinproduktionen samt gårdsbutiken. Närmaste alternativ till gårdens egna och ytterst trevliga restaurang är Trattoria Borgo in Franciacorta endast 2,5 km bort eller en liten trattoria i landsbyn Ome.

Rustika rum i lantlig stil

De totalt 15 rummen på gården är fint inredda i rustik lantlig stil - precis som det ska vara på en gård. Rummen är alla utrustade med aircondition, wi-fi, TV samt badrum med toalett och dusch.

Läs om rummen på Agriturismo Al Rocol

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

search map