Hotell i Milano

Hotel Galles

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Gemfört med andra 4-stjärniga hotell i Milano så ligger Hotel Galles med en mycket god placering nära business-kvarteren och staden centrum med sevärdheter, museum och shopping. Dessutom har man bara några steg till t-banstationen MM 1 som man finner nära huvudgatan Corso Buenos Aires.

Design och vackra antikviteter

Interiören i byggnaden är från slutet av 1800-talet men hotellet helrenoverats för att skapa ett hotell i toppklass. Alla rum är elegant och funktionellt inredda med design möbler som kombineras med vackra antikviteter. Frukosten serveras i den stora frukostmatsalen och serveras som ordentlig buffé. Hotellet har dessutom en fin takterrass med panoramautsikt. Av de lyxiga faciiteterna finner gästerna både gym med bastu samt cigarrum där provsmakning kombineras med choklad, te och goda viner.

Elegant och funktionellt

De totalt 188 eleganta och praktiska rummen finns i enkel, dubbel och trippelrum. De motsvarar kraven för både affärsresenären som turisten som önskar hög klass. Alla rum är utrustade med aircondition, satelit-TV, förvaringsbox, wi-fi, minibar, skrivbord samt badrum med dusch eller badkar, hårtork och skönhets kit.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Cristoforo Colombo

Milano, Lombardiet

Hotel Antares Concorde

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Cristina

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana

search map