Semesterbostad i Mezzegra i Lombardiet

Residence Celeste

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Celeste är en trevlig gammal villa, som är inredd med totalt 11 lägenheter. Villan ligger i en fin trädgård mellan olivträden och bergen, precis ovanför Comosjön och med endast 10 minuters promenad till centrum av Mezzegra, var det även finns offentlig transport till de intill liggande orterna.

Bli granne med sjö, stad och berg

Från Residence Celeste har man den mest fantastiska utsikten över Comosjön, bergen och staden Bellagio. Det finns gratis parkering på området (1 plats per lägenhet), reception, pool (ca. 12 x 5 m), solsängar, trädgård med bord och stolar, gemensamt tvätteri och torktumlare som kan användas mot betalning. Nära poolområdet finns det även badrum med dusch samt sauna mot tilläggsbetalning.

Vid ankomst blir gästerna mottagna av Residence Celestes ägare, precis som det också delas ut informationsblad till alla, som berättar lite om stället, utflyktsmöjligheter samt bland annat regler för användning av poolen med mera.

Det är också möjligt att beställa ett så kallat "välkomstpaket", som innehåller det mest basala, såsom kaffe, te, mjölk, marmelad, honung, pasta, bröd, konserverade tomater, kex, olja, parmesan, salt och mineralvatten. Dessutom kan man beställa en korg med frukost.

Lägenheterna

De flesta lägenheter ligger i villan, medan de två största ligger i var sin byggnad bara 2 minuters promenad därifrån. De är enkelt inredda och mycket olika, men alla har renoverats löpande. Det finns satellit-TV och säkerhetsbox, och i köket finns det 4 plattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns internetuppkoppling i lägenheterna via uttag samt trådlöst i trädgården (båda mot betalning).

OBS: Ankomst efter kl. 20:30 accepteras ej.

Läs om lägenheterna på Residence Celeste

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo alla Poncia

Gravedona, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo alla Poncia

Gravedona, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map