Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Residence Onda Blu

Pris från per pers.
Lägenheterna Suite Living med privat terrass Lägenheterna Suite Living med privat terrass Lägenheterna Suite Living med privat terrass
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället är faktiskt riktigt trevligt med fina lägenheter som ligger välplacerade på grunden. Man bor med fin utsikt till Gardasjön med fina möjligheter att slappa vid poolen medan barnen plaskar i barnpoolen. När magen kurrar kan ni smidigt förflytta er till snackbaren eller kanske äta en pizza på ställets egen pizzeria.

Aktiviteter för stora och små

Residence Onda Blu har en stor reception var den mycket vänliga personalen gör allt för att hjälpa sina gäster. Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet och extra parkeringsplats kan beställas mot tillägg. I den stora trädgården finns ett litet lekområde till barn och i rikting mot vattnet hittar man den stora poolen (25 x 12 m) som också har barnavdelning, det finns här även möjlighet att hyra cyklar för barn och vuxna samt använda den gemensamma grillplatsen.

Restaurang och pizzeria på stället

Residence Onda Blu har två barer som även serverar snacks, en restaurang samt pizzeria som är öppen både för frukost, lunch och middag. Man kan här även beställa frukostbröd dagen innan. Det finns en strand vid Onda Blu som man kan ligga på med sin egen handduk eller om man vill hyra solstolar och kommer man med båt, kan man också lägga till vid en privat brygga (mot tillägg).

Inköpsmöjligheter och aktiviteter i närheten

Inköp kan göras i en närliggande supermarket (ca. 500 m), och i närheten hittar man även fitness center, ridning, diskotek (ca. 1 km), flera restauranger samt golf. Under sommar månaderna passerar här även ett litet elektriskt tåg som man kan ta sig en tur med till t.ex. Manerba (mot betalning).

Lägenheter med privat uteplats

De totalt 64 lägenheterna är mycket rymliga och fint inredda. Till varje lägenhet hör en balkong på ca. 10 m² eller en mindre terrass med fina trädgårdsmöbler. Notera: Onda Blu har även en mindre campingplats. Campinggästerna har tillgång till att använda Onda Blus faciliteter.

Lägenheterna på Residence Onda Blu

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

Lägenheterna är ca. 35 m² och har uppehållsrum med matplats, aircondition, kokvrå med 4 kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffemaskin. Det finns ett nattområde med dubbelbäddsoffa och säkerhetsbox samt badrum med dusch och toalett.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna är ca. 45 m² och har uppehållsrum med matplats, dubbel-bäddsoffa, satellit-TV, aircondition, kokvrå med 4 kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffemaskin. Det finns ett stort sovrum med dubbelsäng och säkerhetsbox samt badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna ca. 65 m² och har uppehållsrum med matplats, dubbel bäddsoffa, satellit-TV, aircondition, kök med 4 kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffemaskin. Det finns ett stort sovrum med dubbelsäng och säkerhetsbox, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenhet Suite Living med 4/6 sovplatser

Lägenheterna mäter ca. 43 m² och har ett uppehållsrum med matplats, bäddsoffa, satellit-TV, aircondition, kokvrå med 4 kokplattor, kaffemaskin, mikrovågsugn och kylskåp med frysfack. Det finns ett sovrum med dubbelsäng och förvaringsbox, sovrum med två enkelsängar, precis som det finns badrum med dusch och toalett. Lägenheterna har en möblerad terrass på ca. 10 m².

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Montecolo Resort

Manerba, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Lombardiet

search map