Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Cristina

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cristina ligger i lugna omgivningar på en bergssluttning ovanför Limone sul Garda med en fantastisk utsikt över Gardasjön och bergen.

Utnyttja de många faciliteter

Här bor du på ett hotell med en lång historia och många stam - under åren har den genomgått flera renoveringar och tillbyggnader. Här bor mer än 450 gäster i den mest travble perioden så att du inte missar företaget eller inte, kommer ditt barn att sakna lekkamrater. Den erbjuder, mot en avgift, minibuss till centrum av Limone flera gånger om dagen - alternativt kan du gå till sjön på ca. 30 minuter. Hotellet har parkering, stor trädgård, pool och en restaurang och bar. Receptionen delas med grannhotellet Hotel San Pietro, som vi rekommenderar åt par som reser utan barn.

Enkla rum med plats för extra sängar

Hotellets 180 rum är enkelt inredda och har minibar, telefon, satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar. Med undantag av enkelrummen har man tillgång till antingen balkong eller terrass - en del även med sjöutsikt, antingen delvis eller panoramisk. Hotellet rekommenderas åt barnfamiljer varför de flesta rummen har möjlighet till en eller två extrasängar. Observera att endast Superior och Panorama rummen är utrustade med aircondition som tänds i den varmaste sommarperioden efter direktionens bedömning.

Läs om rummen på Hotel Cristina

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Lombardiet

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

search map