Agriturismo i Iseo i Lombardiet

Agriturismo Cascina Clarabella

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Cascina Clarabella har hjärtat på det rätta stället. Här gör man goda gärningar varje dag, utöver att vara ett övernattningsställe så fungerar grannbyggnaderna som center för rehabilitering för utvecklingsstörda, forskning och utveckling. Här får utvecklingsstörda en möjlighet att utföra dagliga handlingar (så som trädgårdsarbete och kökstjänster) i deras egen takt.

Massor av lokalproduktion

Här produceras lokala specialiteter. Utöver plantskola så framställer de honung, marmelader, olivolja, kakor och vin (DOC Franciacorta och Brut). Dessa produkter säljes i den fina gårdsbutiken La Bottega di Clarabella. Frukostbuffèn består primärt av hemgjorda produkter (frukost är inkluderad i både lägenhets och hotellpriserna). På gården finns även höns och änder, lekplats för de mindre och en liten sjö med brygga.

Mitt i vindistriktet och endast 3 km från sjön

Gården ligger lugt och fridfullt till, ca. 3 km från Iseo och ca 1 km från Clusane och Iseosjöns bredd. Området präglas av vinmarker och i närheten ligger ett litet industriområde, som man dock inte kan se från gården. Stället ligger ideellt till för utflykter i Franciacorta vinområde och till Iseosjön. Man kan låna cyklar gratis och det finns en stig som leder ner till Iseosjön.

Gemensamma utrymme

Invändigt på gården finner man reception och en stor hall där det även finns en läshörna för gästerna. Det finns även hiss på stället.

Dubbelrum
- Det finns 2 dubbelrum på gården (dvs. utan kokvrå). De har båda utomhusområde (den ena har terrass och den andra balkong), aircondition, wi-fi, och badrum med toalett, dusch och hårtork. I båda rummen finns det möjlighet och plats för en extra säng. Dessa rum är även bäst anpassade till rullstolsbundna.
Enrumslägenhet med 3+1 sovplatser (med loft och balkong/terrass)
- Det finns 3 rymliga lägenheter av denna typ. Lägenheterna har antigen balkong eller terrass, kokvrå (med vattenkokare, kylskåp och miniugn), matplats, dubbelsäng (på loftet), dubbelbäddsoffa, aircondition, wi-fi och badrum med toalett, dusch och hårtork.
Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (med balkong)
- Det finns endast en av dessa lägenheter. Lägenheten är rymlig och har balkong. Det finns ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, enkel bäddsoffa och kokvrå (med kylskåp och frysfack, microvågsugn och kokplattor), matplats samt ett sovrum med dubbelsäng och enkel bäddsoffa. Lägenheten är utrustad med aircondition, wi-fi och hela två badrum med toalett, dusch och hårtork i det ena och badkar i det andra. Denna lägenhet är lite dyrare än trerumslägenheten då den är mer moderniserad och har en fin utsikt över parken.
Trerumslägenhet med 7 sovplatser (med terrass)
-Det finns endast en av dessa lägenheter. Lägenheten har terrass, kokvrå (med vattenkokare, kylskåp och miniugn), matplats, två sovrum med dubbelsäng, dubbelbäddsoffa, en enkelbäddsoffa, aircondition, wi-fi, flatscreen-tv och badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

search map