Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Iseo är huvudorten vid Iseosjön och ligger i det sydvästliga hörnet. Det är en livlig och trevlig ort med en fin strandpromenad, Lungolago Marconi, var man finner många affärer med lokalproducerade specialiteter, klädersaffärer och juvelerare samt kaffèen och restauranger. Ortens historiska centrum är Piazza Garibaldi, med en fontän och en staty av den Italienska hjälten.

En av ortens största sevärdigheter är kyrkan Sant'Andrea som grundades under 600 talet, men det man ser idag är från 1100-talet och som är vackert dekorerad med fresker och målningar. En av målningarna föreställer San Michele som med sitt svärd ska döda en drake, denna målning är av Francesco Hayez. Från hamnen kan man ta utflykter med båt till ön Montisola, som är känt för sina handgjorda fiskenät. Ön utforskar man bäst med cykel eller till fots uppe på öns bergstopp, varifrån man har en fantastisk utsikt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map