Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Hotel Meandro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Superior rum Superior new rum Superior new rum Utsikt mot Villa Feltrinelli från hotellet
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Meandro är ett trevligt familjeägt hotell som ligger vid kustvägen i utkanten av den trevliga byn Gargnano. Man har en fantastisk utsikt över Gardasjön och det världsberömda hotellet Villa Feltrinelli samtidigt som man kan gå till centrum på ca. 10 minuter via en mindre väg. Strand finner man ca 100 meter från hotellet.

Tre systrar

De tre systrarna som äger hotellet Mara, Bruna och Graziella finner man ofta i receptionen och gör tillsammans med sin personal sitt yttersta för att hotellets gäster ska känna sig som hemma. Deras goda service har medfört att många gäster återvänder år efter år.

Magnifik utsikt

Bortsett från den fantastiska utsikten som nästan gör att allt annat bleknar har hotellet en trevlig reception med uppehållsrum och bar, hiss, restaurang, takterrass, en liten trädgård och en stor inomhus pool med panoramafönster samt jacuzzi och sauna. Dessutom finns det parkeringsplats ut mot vägen. Man ska dock inte oroa sig allt för mycket för trafikbuller då rummen vänder mot sjön. Dock ska man räkna med en del trafik på den lokala vägen från centrum som passerar förbi hotellet.

Välj bland tre rumstyper

Det finns tre olika rumstyper på hotellet. De flesta är rymliga och alla snyggt men enkelt inredda. Tillsvidare har endast några få rum blivit renoverade och framstår som moderna med mycket fin inredning. Dessa rum ligger på hotellets två översta våningar och har den bästa utsikten.

Omfattande renovering

Hotellet har genomgått en större renovering under de sista åren men det saknas fortfarande några enkla områden. Med den nya stilen hotellet renoverats i kommer det att framstå tip top och utan tvivel förtjäna ytterliggare en stjärna.

Rummen på Hotel Meandro

Enkelrum med balkong (inkl. frukost)

rummen har balkong men utan sjöutsikt, aircondition, telefon, satelit-TV, minibar och eget badrum med hårtork.

Dubbelrum standard med balkong (inkl. med frukost)

har balkong, aircondition, telefon, satellit-TV, minibar och eget badrum med hårtork.

Dubbelrum superior med balkong & sjöutsikt (inkl. frukost)

rummen har balkong med sjöutsikt, aircondition, trådlös internet-uppkoppling, telefon, satelit-TV, minibar och eget badrum med hårtork.

Dubbelrum superior NEW med balkong & sjöutsikt (inkl. frukost)

rummen är nyinredda med balkong med sjöutsikt, aircondition, trådlös internet-uppkoppling, telefon, satelit-TV, minibar och eget badrum med hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Lombardiet

search map