Semesterbostad i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Residence Relais du Lac

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Relais du Lac stod klart så sent som 2009 och ligger endast 1,5 km från stranden i Riovoltella och från Sirimione-Colombares centrum samt 4,5 km från centrala Desenzano del Garda dit man enkelt tar sig på cykel eller via en gångstig.

Placeringen

Stället ligger nere vid sjön endast åtskillt av en kustväg där man ska vara uppmärksam på att all lokaltrafik mellan Desenzano och Sirimione passerar. På kort avstånd finner man ett litet naturreservat med flera fågelarter. På gångavstånd finns det en supermarket.

Flera faciliteter

Byggnaden är formad som en halvcirkel och de totalt 47 lägenheterna ligger fördelade på två våningar. Alla lägenheter är inredda i elegant stil med god smak. Det finns reception, wireless internet (mot betalning), hiss, pool (på ca. 360 m²) med vattenmassage och små vattenfall, solstolar och parasoller, stor solterrass, bar med möjlighet till frukostservering, spelrum, lekrum, bordtennis, cykeluthyrning, tvätteri samt en garageplats per lägenhet.

OBS: Uppger du ditt registreringsnummer på bilen innan ni reser bör du kunna köra direkt in i garaget vid ankomst och därifrån ta hissen upp till receptionen. Känner Residence Relais du Lac inte till bilen så får man köra in bilen i garaget efter in checkningen.

Alla lägenheter är fint inredda och har ett litet kök med ugn, microvågsugn, kaffemaskin och diskmaskin. Dessutom finns det satellit-TV, telefon, förvaringsbox, badrum med hårtork, aircondition samt möblerad balkong eller terrass.

Lägenheterna på Residence Relais du Lac

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är ca. 40 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är ca. 45 m² och har ett uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är ca. 55 m² och har ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Antica Torre

San Felice del Benaco, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map