Hotell i Como

Hotel Como

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Como ligger i centrum, nära inköpsmöjligheter, restauranger och butiker. Detta välfungerande hotell har många faciliteter för gäster som önskar tillbringa få dagar vid Comosjön eller som endast har behov för ett övernattningshotell nära Milanos flygplats Malpensa 60 km bort.

Välfungerande hotell med pool

Det är ett stadshotell för affärsfolk och förbiresande. Hotellet är modernt och funktionellt men har inte den charm som några av våra semesterhotell har. På hotellet finns reception, garage, internet-point och konferanslokaler för max 75 personer. Hotellet har en liten kostnadsfri parkeringsplats som dock inte kan förbokas - "först till kvarn" gäller. P-plats i garage kan dock förbokas mot tillägg. På toppen av hotellet finns en takterrass med pool som är öppen från den 1 juni till den 30 september. I frukostmatsalen serveras en god frukostbuffé.

Rum med aircondition

Rummen är stora och trevligt inredda. Alla rummen är dessutom utrustade med aircondition, satelit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med hårtork, toalett och dusch eller badkar. Hotellet har dessutom familjerum med 4 sovplatser. De fyra handikappvänliga rummen ligger på bottenvåningen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Lombardiet

search map