Semesterbostad i Colmegna vid Maggioresjön

Camin Hotel Colmegna

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Jacuzzi med sjöutsikt
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Camin Hotel Colmegna är en praktfull 1700-tals Jugendstil-villa ner till Maggioresjön. Den har till och med en stor men romantisk park med en botaniskträdgård, utomhus bar, lekplats, solstolar och utomhus jacuzzi med en panoramisk sjöutsikt.

Maritim scenografi

Här på hotellet har man lagt ner mycket i att få gästerna till att luta sig tillbaka och njuta av den stämingsfulla miljö och den stilfulla inredningen. Hela hotellet går i marin stil och man har hela tiden kontakt med sjön oavsett om man befinner sig på hotellet eller vilar i den stora parken med bananpalmer och exotiska plantor.

Ta ett dopp i Maggioresjön från hotellets egna sjöstrand

Hotellet har en liten privat sjöstrand som är ganska fin men den ska naturligtvis inte jämföras med Medelhavets långa vita sandstränder. Till aktiva och poetiska själar är det möjligt att åka roddbåt och det finns cykeluthyrning. I hotellets entré finns det gratis trådlöst internet. Det finns gratis parkering till alla gäster som kommer med bil. Det är dessutom tillåter att ta med husdjur.

Restaurang tillför stället stämning

Hotellets restaurang gör det möjligt att äta utomhus utan att behöva ut och köra, men kan också åka till Luino (ca.4 km) eller Maccagno (ca.3 km) där det finns ett större utbud av matställen. Från restaurangen är det en betagande utsikt över Maggioresjön som nästan får en att glömma vad som finns på tallriken. Restaurangen har en innomhusavdelning och hela två terasser med sjöutsikt. Dessutom finns det en pizzeria i närheten.

Rummen

De 26 rummen är särskilt vackra och stilfulla med eleganta gjutjärnssängar, rottingmöbler, riktiga madrasser (sådana som vi har här uppe i norr), skrivbord och naturligtvis tvåglasrutor som dämpar ljudet från den närliggande lättare trafikerade landsvägen som går längst sjön. Rummen har dessutom safety-box, minibar, satellit-TV, badrum med hårfön, toalett och dusch. Samtliga rum har sjöutsikt. Dubbelrummen har inte möjlighet för extra sängar så familjer med barn bör välja ett av de tre eller fyrbäddsrummen. Skillnaden på standard dubbelrummen och de högre rumskategorierna är framförallt storleken på rummet och badrummet. Ca. hälften av rummen har aircondition. De 6 deluxe-rummen ligger alla på loftet och har plats för en extra säng. Flera av dem är förbundna med en dörr vilket är en god lösning för familjer.

Utöver rummen har hotellet även 3 välinredda lägenheter som endast ligger 300 meter från hotellet. Lägenheterna renoverades 2005. De är inredda i medelhavsstil och har alla en fin sjöutsikt. De ligger endast 100 meter från sjön. Gästerna i lägenheterna kan naturligtvis utnyttja hotellets parkeringsplats. Observera att man ska upp för några branta trappor för att komma upp till lägenheterna.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Hotel Pironi

Cannobio, Piemonte

Hotel Cannobio

Cannobio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Populärt i Lombardiet

search map