Semesterbostad i Sestri Levante i Ligurien

Due Mari Appartamenti

Pris från per pers.
Semesterlägenheterna ligger i mitten av bilden i den orangea byggnaden mellan de två ljusröda Havsutsikt från takterrassen Privat terrass Lägenheterna med egen terrass ligger bakom häcken till höger
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i mellan de två idylliska sandbukterna Baia del Silenzio och Baia delle Favole i Sestri Levante ligger Due Mari Appartamenti som hör till grannhotellet Due Mari och där alla faciliteter kan avändas: restaurang och takterrass med pool, barnpool, invändig pool och turkiskt bad samt solterrass med havsutsikt.

Fin placering mellan två sandlaguner

Dessa åtta lägenheter (alla på 2:a våningen och det finns hiss) av olika storlek har ett fint läge: de ligger i en bilfri zone endast få minuters promenad från både hamn med båtar som går till Cinque Terre och Portofino, till Sestri Levantes shoppinggator med glassbarer och restauranger samt mitt i mellan stadens två idylliska lagunerna där man finner både privata och offentliga stränder. Från takterrassen har man utsikt över havet och det speciella kustlandskapet. För att ankomma till lägenheterna träder man in i byggnaden på första våningen och går upp till andra våningen - men pga den kuperade terrängen så vänder lägenheterna ändå ut till markplan på andra sidan. Bakom terrasserna till lägenheterna finns det en parkeringsplats.

Flera faciliteter

Av andra faciliteter på hotelldelen kan vi nämna bar, reception, tvätteri och garage (mot tillägg). Det finns även wellnesscenter (mot tillägg) på hotellet som omfattar inomhuspool (ut över utomhuspool), massage, behandlingar, turkiskt bad och gym. När den utvändiga poolen stänger så öppnar den invändiga - dvs. det finns alltid tillgång till pool på stället. Det finns inte wi-fi i lägenheterna men i stället gratis tillgång till internet i hotellets gemensamma lokaler. Notera att från ca. mitten av oktober till Jul är hotellet stängt - dvs. att när man bor i lägenheterna har man inte tillgång till hotellets faciliteter - istället är priset något lägre än i andra perioder.

Läs om lägenheterna på Due Mari Appartamenti

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map