Hotell i Sestri Levante i Ligurien

B&B Da Carla

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Balkong till Dell'Olio Utsikten från B&B Da Carla Trattoria Carla 2:a våningen där rummen ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Övertäckt parkering
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

De tre fina rummen på B&B Da Carla och det lokala matstället Trattoria Carla ligger endast ca. 3 km från sandstränderna i pittoreska Sestri Levante. Här uppe i höjddragen härskar den lugna autentiska tillvaron. Ät gott i restaurangen och sov gott i de praktfulla rummen.

Höjddragen bakom Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km från den vackra och stämningsfulla kuststaden Sestri Levante där man finner både barnvänliga sandstränder och ett stämningsfullt centrum. Stället ligger mitt i det lilla samhället San Bernardo som endast består av ett par hus, en ljusröd kyrka i ligurisk barok samt Trattoria Carla. Det finns också fina vandringsmöjligheter i området - det går bl.a. en stig från landsbyn San Bernardo.

Ät på stället

Matstället är primärt öppet för ställets egna gäster - därför ska man boka sin plats från dag till dag med värdarna, om ni önskar att äta på stället. Exempel på kökets magi kan vara ravioli med kött, pansotti (en slags stor ravioli) och kanin. Ägarna producerar också olivolja från egen olivlund - denna använder de naturligtvis i sitt kök. Det finns inte någon halvpension - man äter helt enkelt a la carte. Prisnivån är mycket överkomlig. Trattorians stil är enligt traditionen, alltså "fattigmansstil" även kallas cucina povera, medan rummen som ligger på våningen ovanför håller en högre och mer modern stil. Gästerna som övernattar på stället äter sin frukost (som buffé) antingen inne eller ute i anslutning till restaurangen.

Andra faciliteter

Det finns gratis parkering på stället i delvis skugga under pergolan. Inne på restaurangen finns det reception där man checkar in vid ankomst. Det finns inte kylskåp på rummen men uppe i hallen finns ett gemensamt kylskåp som gästerna fritt kan använda.

Rummen på B&B Da Carla

Dubbelrum Del Vino (inkl. frukost)

Vackert och välinrett rum i vinens tecken och färger. Ligger som de andra rummen på andra våningen och är utrustat med lcd satellit-TV, aircondition, wi-fi och badrum med toalett och dusch. Från fönstret har man utsikt mot havet (dock inte panoramisk havsutsikt). I detta rum finns det ej plats för extra säng.

Dubbelrum Del Mare (inkl. frukost)

Vackert och välinrett rum i havets tecken och färger. Ligger som de andra rummen på andra våningen och är utrustat med lcd satellit-TV, aircondition, wi-fi och badrum med toalett och dusch. Från fönstret har man utsikt mot havet (dock inte panoramisk havsutsikt). I detta rum finns det plats för en extra säng.

Dubbelrum Dell'Olio med balkong (inkl. frukost)

Vackert och välinrett rum i olivens tecken och färger. Ligger som de andra rummen på andra våningen och är utrustat med himmelsäng, lcd satellit-TV, aircondition, wi-fi och badrum med toalett och dusch. Man har vidare utgång till en lång privat balkong med utsikt till San Bernardos kyrka och områdets höjddrag. detta rum finns det plats för en extra säng. Detta rum kostar lite mer än de andra då det är lite större och har balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel La Vigna

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Villa Giada

Imperia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map